Великденско настроение по ноктите ти

Идват така очакваните празнични дни, в които прекарваме време със семейството си и имаме своите разкрасителни моменти, които толкова дълго сме чакали между неспирните работни и лични ангажименти. Знаем, всички искаме да сме красиви по празниците, но да имаме красив макиаж и добре оформена коса не е достатъчно особено, когато идва Великден – празникът, който е най-съсредоточен в ръцете. Боядисваме яйца, борим се с тях и заради тези обичаи ръцете ни могат да станат център на вниманието за нашите близки и приятели, а в такъв момент е изключително важно да имаме красив маникюр. Недей да хукваш към бюти салона, защото можеш да постигнеш перфектния Великденски маникюр и у дома, докато гледаш любимия си сериал или слушаш музика. Ето какво ти трябва?
 

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

Основата е всичко

Както при грима, така и при маникюра, основата, на която ще стъпим е изключително важна. Тя трябва да заздравява нокътната плочка, да предотвратява нацепване и чупене, да заглажда и изравнява нокътя. Точно такъв продукт е Essie First Base. Нанесена преди лака тази основа-заздравител обещава лакът ти да се задържи максимално дълго, а цветът му да е още по-наситен само с едно минаване с четчицата.

Вселена от цветове

Няма как да не свързваме подсъзнателно Великден с многообразието от цветове, които той внася в ежедневието ни. Затова трябва да се придържаме към ярки нюанси, за да създадем нашия празничен маникюр. Тенденциите при маникюра обаче казват, че не е нужно да смесваме цветове или да се опитваме да рисуваме специални елементи върху ноктите – изчистеният едноцветен маникюр е отново издигнат на пиедестал и това ни радва ужасно много. За пролетта от любимия ни бранд Essie са ни подготвили изобилие от нюанси, но ние си избрахме три, които да ти предложим. Meet Me At Sunset, Mint Candy Aapple и Lapiz of Luxury са цветовете, които определено ще ти спечелят аплодисменти. Оранжевото, светлозеленото и nude синьото са някак нетипични, но, повятрвай ни, те ще бъдат акцентът, който липсва на визията ти. Наситеността на цветовете обещава перфектно покритие само с едно нанасяне.

Финален щрих

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Задължителен финален щрих на маникюра ти е топ лакът, който прави всичко възможно да имаш по-красиви ръце максимално по-дълго време. От многото страхотни продукти на Essie те съветваме да се насочиш към Еssie Top Coat Super Duper. Той съхне бързо и придава в пъти по-страхотен блясък, предпазвайки ноктите от повреждане, избеляване и олющване. И така само в три лесни стъпки и цветове, които са неочаквани, но много закачливи и подходящи за сезона, си готова да покориш празничните великденски дни.

Повече за: Нокти в цвят патладжан

За този външен вид препоръчваме

 • Essie First Base

  Поръчайте веднага
 • Essie Meet Me At Sunset

  Поръчайте веднага
 • Essie Mint Candy Aapple

  Поръчайте веднага
 • Essie Lapiz of Luxury

  Поръчайте веднага
 • Essie Care Super Duper

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Доминирай лятото с най-красивите нюанси за лакове!

Сега, когато естествените форми са на мода повече от всякога, т.е. овални и правоъгълни нокти, акцентът е върху цветовете и затова ти представяме най-...