Вечният червен маникюр

Хайде да играем една игра – затворете очите и си представете как лакирате ноктите си. На бас, че лакът, който си представихте е червен? Как узнахме ли? Имаме суперсилата да четем мисли. Шегуваме се, разбира се. Просто е – червеното е цвят за всички времена, класиката в жанра която никога няма да излезе от мода. Червеният лак е синоним за красиви и добре поддържани ръце и нокти, сечетава се перфектно почти с всичко и отива перфектно на всяка жена.

Изберете правилния нюнас

 

A post shared by essie (@essie) on


Въпреки че понякога му изменяме с други цветове, всяка от нас винаги се връща към червения лак. С този цвят няма да сгрешите – той ще ви помогне да извадите на показ женствената си същност, независимо от възрастта, фигурата и характера ви.  Червеният маникюр е перфектно допълнение към всяка визия, създава илюзията за дълги и красиви пръсти, а за да се възползвате максимално от предимствата му трябва да изберете най-подходящия за вас нюанс.

Широката гама червени нюанси може да ви затруднява при избора, важно е да подчертаем че червения цвят най-добре подхожда към нокти със средна дължина. За да откриете точния нюанс, задължително пробвайте колкото можете повече различни лакове – от ферари червено до бордо, и никак не подминавайте лаковете с оранжеви подтонове.  

Какво говори за вас червения лак?

Според експертите, цветът на маникюра говори много за личността на притежателката му. Червеното е цвят на страстта и топлината, носят го жени които знаят как да постигат желанията си и как да управляват другите.  Червеното е символ на грация и изтънчен стил.

От друга страна, червеният лак е класиката която се свързва с жени които не са голями експериментаторки, жени изпитващи носталгия към миналите времена, дори и поддържащи традицията жени. Както и да е, цветът на любовта, страстта и топлината никога няма да слезе от пиедестала, който му е издигнат през годините.

Анти-ейдж ефект

 

A post shared by essie (@essie) on


Анти-ейдж процедурите имат за цел премахване на големите издайници на възрастта– бръчките, петната и отпуснатата кожа. За съжаление, много жени забравят че истинската възраст си личи по състоянието на ръцете. Това е една от причините методите за подмладяване на ръцете да станат толкова популярни. Но защо да харчите пари и губите време, когато можете да имате по-млади и слъбе ръце само с лак за нокти.  И то с червен лак за нокти с оранжеви подтонове, който прави ръцете да изглеждат по-млади и красиви. Внимание! Стойте далече от червените лакове със сини подтонове, защото те подчертават недостатъците по кожата.

Според сезона

 

A post shared by essie (@essie) on


Топли нюанси на червеното, коралово, доматено – това са тоновете подходящи за създавне на летен и пролетен маникюр, докато лаковете със сини подтонове (бордо) са по-подходящи за есента и зимния сезон.

Според типа кожа

Ако кожата ви е светла избирайте червени лакове със сини подтонове, а ако кожата ви е по-тъмна заложете на светли нюанси с оранжеви и коралови подтонове.

Как да предотвратите петната от лак

Преди нанасяне на лака, задължително нанесете един слой основа, която ще преотврати разтичането на лака и оцветяването на кожичките.

Накрая, не забравяйте поговорката – ако се чудите кой цвят да изберете, изберете червения!

Повече за: Кралската сватба и лакът, който смая света

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Russian Roullete

    Поръчайте веднага
  • Essie Fifth Avenue

    Поръчайте веднага
  • Essie Too Too Hot

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се предпазим от чупливи нокти през зимата

За да запазим ноктите си здрави и красиви и през зимата, трябва да спазваме някои прости и лесни съвети...