Топ 5 варианта за зимен маникюр

Сега е времето, когато навън вали сняг, ние сме завити в одеяло, гледаме маратон от любимия си сериал и пием гореща напитка. Точно в такива моменти се замисляме как бихме могли да лакираме ноктите си, затова търсим интересни идеи за зимен маникюр, нали? Нека обаче вместо сред актуалните нюанси, да намерим вдъхновение в този студен, но празничен сезон.

Даваме ти 5 вдъхновяващи предложения за най-красив зимен маникюр!

Вдъхновение за нокти #1 – Зимна утрин

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Когато кажем зимно утро се сещаме за много неща. Първо, не можем да пренебрегнем мисълта за острото усещане от вятъра на лицето ни. Сещаме се и за зимно утро сред природата, в топла дървена колиба, изпълнена с миризмата на сняг и ела. Също така какъв нюанс се получава, когато сиво-синьото небе и белият сняг се слеят? Ако искаш нокти, с които да асоциираш на снежна зимна сутрин, избери хладни и пастелни нюанси на синьо, сиво и лилаво.

Вдъхновение за маникюр #2 – Топъл шоколад

Да оставим за момент студа и да се загреем с един горещ шоколад. Горещият шоколад ни напомня за онези моменти, когато влизаме вкъщи премръзнали и искаме нещо бързо да ни стопли и подсили. Напомня ни за кафенета, украсени с новогодишна украса с плейлист с най-известните празнични песни и разговори с добра приятелка. Ако обичаш горещ шоколад, избери лакове в различни нюанси на кафявото. Свободно ги комбинирай и експериментирай с шоколадови мотиви.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Вдъхновение за нокти #3 – Греяно вино

Греяното вино ни напомня за дълги разходки из украсения град и на дървени къщурки по площадите. В една от тези дървени къщурки можеш да откриеше най-доброто греяно вино с резенчета портокал, което идеално затопля замръзналите ръце и бузи. Това греяно вино ухае на топло, на зима, на щастие. Освен това ноктите с цвят на вино винаги са популярни в по-студените дни и се съчетават много добре със зимни дрехи. Избери всички бордо нюанси, а може и винен маникюр.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Вдъхновение за нокти #4 – Домашни сладкиши

Има ли някой, който не харесва аромата на домашно приготвени сладкиши, идваща от кухнята? Всички обичаме курабийки, ябълков пай и бисквитки с канела и парченца шоколад. Ако искаш зимният ти маникюр да напомня на детството или ако си майка, която тепърва измисля рецепта за нов домашен сладкиш, избери лакове в нюанси на ванилия. Този нюанс има топли пигменти и принадлежи към групата на нюд нюансите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Вдъхновение за нокти #5 – Новогодишна украса

Без новогодишна магия няма и празник, а голяма част от нея е украсяването на новогодишната елха! Ако искаш ноктите ти да асоциират на радост, позитивност и празничен дух, украси ги с различни новогодишни мотиви, като използваш комбинация от червено, зелено и бяло. Нарисувай новогодишна елха, Дядо Коледа, новогодишни близалки... Ако нямаш с какво да ги нарисуваш, можеш да използваш клечка за зъби. Ако все пак предпочиташ празничен маникюр, който се съчетава добре с всякакво облекло, в продължението на статията ще ти покажем как лесно да обрисуваш ноктите си:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Надяваме се, че си открила зимното си вдъхновение за най-красив зимен маникюр!

Прочети още: Крем за зоната около очите: кой да изберем и кога?

За този външен вид препоръчваме

 • Essie 50 Bordeaux

  Поръчайте веднага
 • Essie 82 Buy Me A Cameo

  Поръчайте веднага
 • Essie Gel Couture 360 spiked with style

  Поръчайте веднага
 • Essie Gel Couture 345 Bubbles Only

  Поръчайте веднага
 • Essie 814 Jingle Belle

  Поръчайте веднага
 • Essie 7 Lilacism

  Поръчайте веднага
 • Essie 4 Pearly White

  Поръчайте веднага
 • Essie Ballet Slipers

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, мат, тенденция, стил , мода , зима, лак за нокти, essie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Зарадвай някого за Осми март: Най-добрият beauty подарък за Денят на жената

Ние смятаме, че жените трябва да се подкрепят и затова Осми март е идеалната възможност да зарадваме близките си със старателно избран beauty подарък...