Тенденции в оформянето на ноктите за 2018

Тенденциите при маникюра се променят точно толкова често, колкото и при дрехите и грима.

tendenciite pri oformiane na noktite

Къси нокти с овална форма

Тенденцията която продължава да властва с пълна сила и подхожда на почти всяка жена са късите нокти с овална форма. Тази форма е изключително подходяща за ефектна дневна визия, и лесно се съчетават с всички стилове. Също така, късите, овални нокти могат да бъдат изключително стилно допълнение към вечерната ти визия.

Къси нокти с квадратна форма

Според експертите, късите нокти отново са актуални през този сезон, но този път с квадратна форма, точно както през 90-те години. Джинсите с висока талия и широките карирани ризи се завърщат в гардерова ни, а квадратните нокти се вмъкват в маникюра. Най-подходящите  нюанси за тази форма са бордо, тъмнокафяв, тъмносин или черен. За дневна визия експертите препоръчват класически френски маникюр, който се завърща с пълна сила. Трикът при създаването на френски маникюр е в правилното пилене на върха на ноктуната плочка, за да предотвратиш начупването на ноктите.

Квадратно-овална форма

Още една форма която ще властва в маникюра през тази година е квадратно-овалната, която вече украсява ръцете на голям брой известни красавици. Тази форма е подходяща както за дълги, така и за къси нокти. Цветовете подходящи за квадратно овалната форма нокти са тези от тъмната гама.

Повече за: Идеи за шарен маникюр

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Wicked

    Поръчайте веднага
  • Essie Sand Tropez

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Сезонът на сандалите официално започна, а ето коя тенденция ще краси твоите нокти

Сезонът на сандалите официално започна, добре поддържаните крака ще бъдат beauty приоритет, но не по-малко важни са нюансите, които ще носиш на кракат...