Тази пролет вестоносци сa лаковете за нокти в забавни цветове

Въпреки че според календара вече от известно време е пролет, сякаш едва сега наистина започваме да се наслаждаваме на нейните прелести. Слънцето най-накрая ни стопля, природата хипнотизира с шарените си цветове, във въздуха се носят опияняващите аромати на цъфтящи овощни дръвчета, маргаритки, лалета, люляци ... Ако си мислиш, че сме сбъркали темата, се грешиш, защото всичко, което виждаш в природата сега е абсолютен хит и по ноктите! През този сезон доминират ярките и весели нюанси - пастелно розови, зелени, лилави, жълти ... Всички онези цветове и шарки, които оправят настроението и носят усмивка на лицето. Представяме ти най-интересните лакове за нокти тази пролет.

Маргаритките завладяват Instagramom

Маргаритките вече не са само в парка пред сградата, а вече са и по ноктите - и са толкова много, че няма профил в Instagram, от който не ни се усмихват изрисувани с лак цветя. С малко въображение можеш да създадеш различни интересни дизайни  - можете да ги нанесеш под формата на точки; можеш да позиционираш всяка по различен начин върху нокътната плочка; цели, половинки или четвъртики, които излизат от рамката на ноктите... Класически бели венчелистчета с жълт плодник в средата или цветя в комбинация с вертикални бели линии по ноктите ... Основата може да бъде неутрална, тъмносиня, червена ... Каквото пожелаеш!

Тази пролет вестоносци са лаковете за нокти в забавни цветове

Френски в цветовете на пролеттa

Класически френски в нежно бели, розови или бежови тонове, с изпъкващи бели върхове на ноктите, изглежда много по-различно през пролетта на 2021 г., и по-точно много по-ведро. По-голямата част от повърхността на нокътя отново е покрита с неутрален лак, но вместо в бяло, върховете са оцветени в дръзки нюанси на зелено, червено, оранжево, жълто или още по-добре, всеки пръст може да има свой собствен цвят!

Тази пролет вестоносци са лаковете за нокти в забавни цветове

Френски маникюр с калинка

 Друга креативна идея за тази пролет е френският с калинка, който подразбира да оцветиш върховете на ноктите си (най-добре изглежда на заоблени нокти) в червено, а след това ще добавиш черни точки. Ако през изминалата година, през която рядко посещавахме салона, си усъвършенствала движенията на четката достатъчно, опитай да нарисуваш истински малки калинки или дори пеперуди върху ноктите си, защо не? Важното е да бъде ефектно и да излъчвва позитивизъм.

Тази пролет вестоносци сa лаковете за нокти в забавни цветове

Всички жълти нюанси под слънцето

Жълтото е символ на топлина, цвят, който автоматично предизвиква усмивка на лицето и предизвестява идването на лятото. Кайто и нюанс да те вдъхновява и да ти носи радост, избери го и няма да сгрешиш! Разбира се, всички жълти нюанси ще бъдат актуални тази пролет - тъмни, ярки, охра, цвят на горчица, масло или цвят на мед ... Просто си го представи и го пренеси върху ноктите си!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Изтънчено лилаво

Ароматът на разцъфнал люляк, който изпълва ноздрите, е тук, за да ти напомни, че всички нюанси на лилавото са добре дошли. Освен че са красиви, нежните цветове на лавандула, теменужка и люляк въздействат успокояващо, което придава особен чар и изтънченост на ноктите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Зелено “реновиране”

Ако искаш да те обгърне вълна от свежест, но не знаеш откъде да започнеш, това е може би най-бързото и просто решение. Топлите, пастелни зелени нюанси, използвани за декориране на апартаменти през 70-те, сега отново са актуални, само че този път не за интериорно разкрасяване, а за разкрасяване на ръцете ни! Въпросните зелени нюанси ефикасно „реновират“ ноктите, особено ако не си обръщала достатъчно внимание на вида им през зимата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Розова приказка

Чудесен избор за всички, които искат да се противопоставят на трудните моменти. Е, нека поне да боядисваме ноктите си в един от приказните розови нюанси и така да предизвикваме само позитивни мисли. Сложи розовите очила, представи си захарен памук от панаира, надуй балонче от дъвка с вкус на ягода, мисли за сочни целувки ... Пудрово, пастелно, фуксия ... Розовият маникюр ще бъде абсолютен хит!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

"Подправи” ноктите с теракот

Без значение дали го наричат печен портокал, земен, тухла или теракот, важното е да знаеш, че всички въпросни нюанси са добре дошли върху ноктите и че те ще бъдат своеобразна подправка тази пролет.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Super cool синьо

Ако искаш да вдъхнеш доза оптимизъм чрез ноктите си, но онзи предпазлив оптимизъм, пастелно синьото е най-добрият избор. То казва, че си супер cool и спокойна, и то най-вече благодарение на нежните нотки на сиво, намиращи се в синьото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Разголено, но ефектно

За всички, които все още не се осмеляват да отидат в салона и които не искат да отделят прекалено много време и енергия за ноктите, препоръчваме „разголени“, nude нюанси. Естествени и лежерно, но все пак спретнати, ефектни и освежаващи. Именно тези нюанси са изборът на повечето дизайнери за моделите им през предстоящия сезон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Прочети повече: Топ 5 skincare TikTok тенденции, които трябва да пробваш тази пролет

За този външен вид препоръчваме

 • Essie 761 Cacti On The Prize

  Поръчайте веднага
 • Essie 762 Retreat Yourself

  Поръчайте веднага
 • Essie 760 Get Oasis

  Поръчайте веднага
 • Essie 99 Mint Candy Apple

  Поръчайте веднага
 • Essie 72 Peach Daiquri

  Поръчайте веднага
 • Essie 7 Lilacism

  Поръчайте веднага
 • Essie 13 Mademoiselle

  Поръчайте веднага
 • Essie 93 Mezmerised

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , тенденция, лак за нокти, пролет, essie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Разкриваме trendy бързосъхнещи лaкове за нокти

Когато избираме перфектния лак за нокти ние искаме той да бъде дълготраен и бързосъхнеш. За щастие марката essie е помислила за нас и е създала лак за...