Стъклени нокти: най-популярната тенденция в Холивуд

Ако съдим по всички велики манифестации, които сме гледали в края на миналата и началото на тази година – от наградите Грами, през Супербоул, до връчването на Оскарите – през 2020 г. една тенденция при маникюрите ще бъде неприкосновена. Стъклените нокти вече са абсолютен хит по ръцете на холивудските диви, а с всеки изминал ден стават все по-популярни и сред простосмъртните.

Прозрачното пленява

Въпреки че през изминалите години сме виждали най-различни дължини, форми, цветове и начини за разкрасяване на ноктите, не бихме казали, че всеки път е ставало дума за конкретна тенденция. При стъклените нокти обаче нещата са ясни – през този сезон те ще завладеят и модните подиуми и улиците, и то с основание!

Този специфичен стил се открои сред хилядите други поради това, че при него ноктите са прозрачни, което дава огромно поле за изява при украсяването им!

Stǎkleni nokti: naj-populjarnata tendencija v Holivud

Pinterest

Безупречно готини

Комбинацията от ноктопластика с гел и „плаващ“ френски маникюр; дълги, прозрачни нокти с украсени върхове, изрисувани, полирани, шарени… Свръхминималистичен подход, който по всяка вероятност ще бъде по-популярен дори от класическия розов или бял лак и със сигурност много по-готин!

Благодарение на Джей Ло, Блек Чайна и Деми Ловато, светлините на прожекторите огряха тази свежа тенденция при маникюрите и точно заради тях започна тази еуфория за стъклени нокти и стъклен френски маникюр. Да сме наясно, ноктите не са буквално направени от стъкло, а от мек гел, и издържат малко под един месец. Могат да бъдат частично или цялостно украсени или изцяло прозрачни. Все още чакаме да се появи начин за правенето им в домашни условия. А дотогава за помощ ще се обръщаме към козметичките.

Stǎkleni nokti: naj-populjarnata tendencija v Holivud

Pinterest

Всички възможни форми и украшения

Стилето, бадем, правоъгълни, обли, балерина…, С контур или с цирконии по средата, цветен прозрачен френски (върхът на всеки нокът е боядисан в различен цвят: зелено, оранжево, синьо, жълто, червено), златен лак в основата на нокътя (полумесеца), сребристи детайли, „скъпоценни камъни“, звездички…

За стъклените нокти няма граници, с тях можеш да правиш каквото ти дойде наум и точно затова тази тенденция ще бъде абсолютен хит през предстоящите сезони.

Stǎkleni nokti: naj-populjarnata tendencija v Holivud

Pinterest

Прочети повече за: Нашата нова зимна мания: Матови нокти

За този външен вид препоръчваме

  • YSL La Laque Couture 25

  • YSL La Laque Couture 01

  • YSL La Laque Couture - Blanc Arty

  • YSL La Laque Couture 98 Base Coat

  • Lancôme Le Vernis Top Coat

  • Lancôme New Le Vernis 195

  • Lancôme New Le Vernis 301

  • Lancôme New Le Vernis 152

Свързани теми: нокти, маникюр , лак за нокти, Lancome, Yves Saint Laurent

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Парфюмите, които ще носиш през 2023-та година

Новата година носи много нови продукти за гримиране, новости от света на красотата и ароматни нотки, които ще разпалят въображението ти и ще създадат ...