Отново на училище: актуални цветове в маникюра

Завръщането в училище и другите задължения, особено в периода на постоянни промени, с които всички се сблъскваме, не трябва да бъде толкова монотонно, колкото си мислиш. Можеш много лесно да го разведриш и да отбележиш края на лятото с лакове в най-красиви цветове и различни стилове на маникюр. А ние ти представяме нашите фаворити.

Представяме ти актуалните цветове в маникюра и петте комбинации, за които сме сигурни че ще ти допаднат.

1. Класиката винаги е на мода

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Червените нокти винаги са печеливша карта. Те внасят неповторим завършек към визията, и имат способността да превърнат дори обикновената визия в шикозна. Независимо дали предпочиташ лак с коралов, малинен или бордо оттенък, с червеният маникюр няма опасност да сгрешиш.

2. За пример

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Маникюрът в телесени тонове прави ноктите да изглеждат стилни и добре поддръжани. Хубавото на тази цветова гама е че може да се съчетае с абсолютно всичко и стои еднакво добре както и на по-официални дерхи, така и на по-спортни. Най-хубавото е пък, че нюд ноктите няма да срещнат негативна реакция дори и от най-строгите и взискателни преподаватели.

3. За по-смели

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Лесно е да избереш класически цвят, но имаш ли достатъчно кураж да обагриш ноктите си в синьо? Може би ти се струва че този цвят изключително трудно се съчетава с останалите цветове, но всъщност сините лакове хармонизират перфектно с повечето цветови съчетания в дрехите. Те са идеален избор за визия с изтъркани джинси. Избери тюркоазен оттенък през слънчевите дни,  а през досадните, дъждовни дни заложи на кралско синьо!

4. Маникюр в бяло

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Бялото е изключително подходящ цвят за ежедневен маникюр. Лаковете в тебеширено бяло са доста нашумяли напоследък, и отиват перфектно на дрехи в класическата комбинация от черно и бяло. Ако и ти си сред момичетата които внимателно следят модните тенденции, белият лак за теб е задължителен.

5. Графични фигури 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Сега имаш възможност да изразиш себе си! Избери своя любим цвят лак за нокти, отдай на въображението си и с помощта на тънка четчица рисувай различни фигури по ноктите. Ако все пак не си достатъчно сръчна, винаги можеш да пробваш шарения маникюр. Различните цветове за всеки нокът са страхотна идея, нали?  

Повече за: Направи си сама: Омбре маникюр

За този външен вид препоръчваме

 • Essie Fifth Avenue

  Поръчайте веднага
 • Essie Ballet Slipers

  Поръчайте веднага
 • Essie Aruba Blue

  Поръчайте веднага
 • Essie Blanc

  Поръчайте веднага
 • Essie Meet Me At Sunset

  Поръчайте веднага
 • Essie Gel Couture 345 Bubbles Only

  Поръчайте веднага
 • Essie Gel Couture 10 Sheer Fantasy

  Поръчайте веднага
 • Essie Gel Couture Top Coat

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Маникюр в телесен цвят – страхотно допълнение към нюд визията

Тенденциите в цветовете идват и си отиват, но телесният маникюр не губи позициите си. Той е изключително практичен, защото е безкрайно подходящ за все...