Най-хубавите нокти тази пролет

Заедно с аксесоарите, ноктите са вероятно най-важният елемент за разкрасяване на едно момиче. Затова е важно навреме да си запозната както с новите тенденции при маникюрите, така и с класиките в жанра при цветовете за маникюр, които през този сезон ще бъдат популярни. Всичко, което трябва да направиш, за да имаш най-хубавите нокти през тази есен, е да се отпуснеш и да се позанимаеш с разнообразието пастелни бои, nail art и други необичайни предложения за ноктите. Виж нашите предложения:

Червен маникюр

Най-хубавите нокти тази пролет

Червените нокти ще покажат на всички, че не си се занемарила по време на карантината. Те са символ на силните и смели момичета, които обичат да се издокарват за всеки повод. Никога не можеш да сгрешиш с червен маникюр. Най-хубавите червени нокти са онези, при които не се виждат следи от затруднения при нанасяне. Нямат бучки и следи от четката. По тази причина се старай да избираш само най-качествените червени лакове, за които няма да ти бъде жал да дадеш малко по-голяма сума. Най-хубавото от всичко е, че са подходящи както за първото влизане в офиса, така и за първото и най-сладко кафе с приятелките, с които отдавна не си се виждала.

Маникюр с животинска краска

Преди време много се говореше за маникюр с шарки на крава, но сега е ред на малко по-различни шарки и по-точно на други, по-силни и лукави животни. Можеш да избираш между леопард, пума или някой друг див звяр, но едно е сигурно – маникюрът ти ще привлича вниманието. За да си го направиш сама, трябват ти само няколко лака в бежови и кафяви нюанси и един черен лак.

Най-хубавите нокти тази пролет

Морски маникюр

Вече нямаме търпение да се докопаме до някое море, но въпросът е дали желанието ни ще се изпълни тази година. Затова предлагаме навсякъде да носиш със себе си поне една частица морска енергия. Това става с помощта на тенденцията морски маникюр. Пълно попадение е комбинацията от жълти, сини и червени нюанси, наподобяващи плаване с лодка.

Nail Art в минималистичен стил

Бялото е още един цвят, който винаги ще бъде актуален за маникюр. Ако обаче го освежиш с друг лак, нанасяйки само една симетрична, скосена линия на върха на нокътя, то маникюрът ти няма да остане незабелязан през тази пролет. Понякога е нужно съвсем малко, за да постигнем огромен ефект и да имаме най-хубавите нокти. При това не са ти нужни специални умения за постигането на този приятен пролетен минималистичен маникюр.

Най-хубавите нокти тази пролет

Пастелно сладки нокти

Тази пролет пастелните цветове ще бъдат по-актуални от всякога. Това особено се отнася за бебешко синьото и лилавото. Защо тогава да не украсиш ноктите си допълнително, правейки ги да подсещат на сладкиши и сладолед. Така съчетай два пастелни цвята, че да преливат от един в друг и само добави чертички, за да заприлича на шоколадови стърготини.

Най-хубавите нокти тази пролет

Омбре нокти в стил художник

Омбре ноктите все още са любима Направи си сам техника за маникюр, към която всички прибягваме. За постигането на този омбре маникюр в стил художник обаче вероятно ще ти бъде една идея по-трудно. При него отново ползваш пастелни нюанси, но ги смесваш с ярки. Ползвай клечка за зъби, за да изрисуваш линиите. Ноктите са платното ти за рисуване. Отпусни се и събуди художника в себе си.

Коя тенденция при маникюрите най-много ти харесва? Пиши ни в коментарите!

Повече за:  Олющила си гел лака си, а сега какво?

За този външен вид препоръчваме

 • Essie Gel Couture 10 Sheer Fantasy

 • Essie Gel Couture 138 Pre-Show Jitters

 • Essie Gel Couture 270 Rock the Runway

 • Essie Gel Couture Top Coat

 • Essie 44 Bahama Mama

  Поръчайте веднага
 • Essie 92 Aruba Blue

  Поръчайте веднага
 • Essie 20 Lovie Dovie

  Поръчайте веднага
 • Essie 16 Spaghetti Strap

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, грижа, маникюр , тенденция, стил , мода , лято, лак за нокти, пролет, essie, лято

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Ето 6 идеални подаръка за Свети Валентин

Често ни се случва да искаме да направим специална изненада, но да нямаме идея точно как, което превръща избора на подарък в един малък кошмар за нас,...