Маслинени нокти: Тенденцията, завладяла Pinterest

Кой цвят да избера? На nude или на огнено червено да се спра днес? А може би малко пастел? Каква дължина е на мода? Ще се съгласиш, че тези сладки терзания могат да бъдат разбрани само от жените, но не можеш да отречеш, че комплиментите към поддържаните и красиви нокти предизвикват усмивка на лицето ти всеки път, независимо дали идват от добра приятелка или случаен минувач.

Едно е сигурно, ние жените обичаме маникюрът ни да изглежда безупречно! Разкриваме ти кой цвят ни спечели от пръв поглед. Позна ли? Става дума за маслинови нокти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Маслинови нокти – O да!

Маслиновите нокти са тенденция, която от известно време доминира света на маникюрите и спечели симпатиите както на заклетите любители на едноцветните нокти, така и на онези жени, които обичат да експериментират с цветовете и да изразяват характера си чрез маникюра. Разбираме и защо, тъй като много нюанси на зеленото са идеални за комбиниране със зимен тоалет, но все пак има един цвят, който е много по-топъл от другите. Маслиненото! И не, той не е само за студените дни. Това е цвят, който можеш да носиш по всяко време, независимо от сезона. Сигурни сме, че този цвят ще те спечели, особено ако предпочиташ късите нокти. Това, разбира се не означава, че трябва да се откажеш, ако дългите нокти са запазената ти марка, но все пак предпочитаме късите нокти в комбинация с този цвят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Игра на цветовете

Ако все пак искаш да експериментираш с цветовете и да внесеш малко топли тонове в тези студени дни, нашият съвет е да разчупиш зимната монотонност с помощта на маникюра. Ако пък си човек, който харесва тъмните дрехи, ноктите в няколко различни цвята ще бъдат истинско освежаване. Наред с маслинено зеленото избери още четири от любимите си цвята и нанеси различен лак върху всеки нокът. Повтори упражнението и на другата ръка. За да си паснат по-добре цветовете, нашият съвет е освен маслинено зеленото да избереш тъмносиньо, черно, бордо или топли цветове като кафяво, оранжево, охра... Така или иначе при този маникюр експериментирането с цветове е позволено, така че може да пробваш различни комбинации, докато уцелиш правилната. Просто избери онези цветове, които ти харесат най-много. Сигурни сме, че няма да сбъркаш!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Независимо дали ще избереш маслинени нокти или комбинация от няколко различни цвята, не забравяй, че грижата за ръцете и ноктите е ключът към добрата визия. Ето защо преди лака, не забравяй да нанесеш основа за предпазване на ноктите чупене. Накрая нанеси топ лак, който ще позволи на лака да издържи максимално, както и гланц по необходимост.

Прочети още: 10 бюти рутини, които НЕ ТРЯБВА да променяме през 2022-ра година!

За този външен вид препоръчваме

 • essie espressie 320 precious car-go!

  Поръчайте веднага
 • essie 809 my happy bass

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 160 in a flash sale

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 290 not so lowkey

  Поръчайте веднага
 • essie expressie get a mauve on1

  Поръчайте веднага
 • essie espressie 60 buns up

  Поръчайте веднага
 • essie base coat strong start

  Поръчайте веднага
 • essie gel couture top coat

  Поръчайте веднага

Свързани теми: зима, лак за нокти, тенденции за зима, essie, expressie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Маникюр според зодията

Открийте какъв цвят трябва да е лакът ви за нокти и как да изразите характера си...