Маникюр за къмпинг

Искаш да се насладиш на няколко забавни дни в планината? С две ръце сме ЗА! Какво по-хубаво от зеленината и спокойствието на планината, чистия въздух и красотата на природата...Къмпингът е шанс да се заредиш с положителна енергия, да опознаеш природата по нов начин и шанс да се почувстваш свободна както никога преди.

 

Къси нокти

Късите нокти определено са най-удачния избор. За събиране на клони и палене на лагерен огън никак не е добре ноктите да са дълги. Дългите нокти може и да са красиви но при тях вероятността от счупване е голяма. Освен това под дългите нокти лесно се събира мръсотия. В заключение, съветваме ти ноктите ти да са къси когато тръгнеш на приключение наречено къмпинг.

Дълготраен лак

Да, със сигурност имаш нужда от дълготраен лак, който ще издържи всички предизвикателства на природата. Според професионалистите нанасянето на основа е задължително. След като основата изсъхне, идва време за любимия лак, който да нанесеш в два пласта. Червеният лак и лаковете в ярки цветове не са най-подходящи за мисията къмпинг, но затова лаковете в телесен цвят са перфектно решение.

Топлак

 

Много от нас пропускат нанасянето на топлак, а това определено е голяма грешка. Топлакът удължава трайнсотта на лака и защитава нокътната плочка. И то не само в планината. Ефектът на топлака е толкова чудесен, че няма да можеш да спреш да го използваш и след завърщане в домашния уют.

Пожелаваме ти слънчево настроение и много приятни къмпинг емоции. Относно маникюра – убедени сме че, ако следиш съветите ни маникюрът ти ще е верен спътник в приключенията ти.  

Повече за: Поправете счупения нокът с ТОЗИ лесен трик

Свързани теми: нокти, essie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

История на лака за нокти

Да се върнем хилядолетия назад...