Маникюр в телесен цвят – страхотно допълнение към нюд визията

Телесният цвят се очертава като хитов тази година. Макар че семпъл, на този цвят много трудно може да се устои. Едно яке в телесен цвят, съчетано с бяла риза и джинси може да изглежда съвсем различно и луксозно ако разкрасите устните си с нюд червило. Създаването на цялостна визия изисква финален щрих от маникюр в телесен цвят.

Маникюр в телесен цвят – винаги и навсякъде

Тенденциите в цветовете идват и си отиват, но телесният маникюр не губи позициите си. Той е изключително практичен, защото е безкрайно подходящ за всеки сезон. Също така, независимо от това дали имате дълги или къси нокти, неутралната цветова палитра винаги е добро решение за красив маникюр. Какво трябва да знаете за лаковете в телесен цвят, за да се радвате на наистина красив маникюр?

Manikjur v telesen cvjat

Нюанс според света на кожата

Първата стъпка е определяне на тоналността на кожата.

Бледа, светла кожа: За вас са подходящи нюд лакове с бежов или розов оттенък. Те придават свеж и здравословен вид на ноктите, за разлика от жълтеникавите оттенъци които придават неестествен вид на нокътната плочка.

Средно светла кожа: Заложете на светли бежови нюанси, бяло кафе или мока, придаващи безупречен и по-младежки вид на ръцете.

Маслинова кожа:  На маслиновата кожа подхождат кремаво-розови или по-светли прасковени оттенъци. Тези лакове подчертават естествената красота на кожата на ръцете.

Смугла кожа: Смуглата кожа се съчетава перфектно с всички оттенъци на телесния цвят, които създават прекрасен контраст с кожата. Отличен избор са лаковете в млечно-розово, прасковено или карамелено.

Manikjur v telesen cvjat

Нюанс според подтона на кожата

Както вече знаете, подтонът е цветът на по-дълбоките слоеве на кожата и може да бъде топъл (жълт), студен (розов), маслинов (зелен) и неутрален. Съобразяването на лака за нокти с подтона на кожата осигурява безупречен маникюр.

Топъл подтон: Светлобежово, прасковено и светло карамелено са нюансите които стоят добре на топлия подтон. Стойте далече от лаковете с жълтеникави оттенъци.

Студен подтон: Залагайте на розови оттенъци на телесния цвят. Лаковете с топли оттенъци придават безжизнен и уморен вид на ръцете.

Маслинов подтон: Тъмните оттенъци на бежовото са изключително удачно решение, както и лаковете в прасковени нюанси.

Неутрален подтон: Вие сте голяма щастливка! За вас, манкюрът у дома е един вид игра, защото перфектно ви подхождат всички нюанси.

Manikjur v telesen cvjat

5 ценни съвета

- Ако не можете със сигурност да определите тоналността на кожата си, изберете лак за нокти в по-тъмен или по-светъл нюанс от естествения цвят на кожата ви. Целта е създаване на красив контраст.

- Ако все още не сте сигурни че лаковете в телесен нюанс са най-подходящи за вас, провайте с повече пласта. Убедени сме че ще се влюбите в ноктите си.

- Ако кожата на ръцете ви изглежда безжизнена нанесете лак в телесен цвят с брокатени частици. Или обикновен безцветен лак с брокат.

- Преди да се впуснете в покупка на лак, задължително определете тоналността на кожата. Точната тоналност на кожата е важно както за избора на подходящ фон дьо тен, така и за подходящ лак за нокти

- За безупречен вид на маникюра в телесен цвят и за по-дълго задържане на цвета върху ноктите, използвайте топ лак. Нанесете лака, изчакайте да изсъхне добре и нанесете един слой топ лак. Повтаряйте процеса веднъж на всеки 2-3 дена, за да запазите маникюра безупречен за по-дълго време. 

Повече за: nude очна линия

За този външен вид препоръчваме

 • Essie Sweet Souffle

  Поръчайте веднага
 • Essie Spaghetti Strap

  Поръчайте веднага
 • Essie Long Lasting Nail Polish 79 Sand Tropez

  Поръчайте веднага
 • Essie Allure

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, тенденция, essie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Това е червило, което няма да се размаже по предпазната маска

През цялата история червилата се считат за символ на красотата, чрез който жените разкрасяват устните си, подчертават усмивките и от който черпят само...