Маникюр според зодията

Може би звучи несериозно, но звездите разпредлят и определят много неща. Едно от тях е кой е подходящият лак за нокти за вас според вашата зодия. Открийте какъв цвят трябва да е лакът ви за нокти и как да изразите характера си.

Овен

Жените Овни са енергични, силни и непрекъснато се стремят към успех. Представителките на тази зодия най-често залагат на лилави тонове, които им помагат да подчертаят силата си. Те са любителки на спорта и бързото шофиране, и към авантюристичната им натура страхотно прилягат червените лакове за нокти. Червените нокти допълнително подчертават страстния им характер и високо самочувствие.

Телец

Решителни и амбициозни, жените от тази зодия най-често избират зелени лакове, носещи успех в работата.  Те са организирани личности и с лекота въвеждат ред в хаоса, излъчват женственост и нежност която не редко подчертават с лакове в нежнорозови тонове. Жената Телец трудно се приспособява към промени и затова почти никога не експериментират с цветовете. Остават верни на елегантните и изтънчени визии и са неотразими по всяко време на деня.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Близнаци

Деликатни, весели и позитивни Близнаците избират цветове подчертаващи ексцентричната им натура. Мразят скуката, и предпочитат винаги да са в добра компания. Затова не учудва факта че често експериментират с цветовете и променят любимия си цвят повече пъти през живота. За тях са подходящи огнените нюанси на оранжево и жълто.

Рак

Ръцете на романтичните и нежни представителки на зодията изпъкват в пълна красота с нокти в сребърни тонове. Те са изключително женствени и креативни и трудно овладяват собствените си емоции. Винаги са готови да жертват всичко в името на спокойствието на своите близки. Емоционални и чувствителни, освен сребърните лакове те често залагат и на сините нюанси върху ноктите си.

Лъв

Лъвицата е страстна, енергична и огнена жена. За нея са подходящи бронзовите и златисти нюанси, подчертаващи силата и енергията и. Понякога егоистични, често импулсивни и непрактични, почти винаги са готови да стигнат до крайности. Това са достатъчни причини Лъвиците да залагат на лакове с бронзови и златисти оттенъци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Дева

Червените нокти си остават главния коз на педантичната Дева. Макар че често са ненужно критични и доста еднообразни, червеният цвят напълно отговаря на тяхната умело скрита дива страна. Хората често злоупотребяват с добротата им, и поради това Девите не обичат да показват емоциите си и са въздържани в чувствата си.

Везни

Елегантни, тихи, романтични...Жените Везни живеят спонтанно и непринудено. Според звездите, за тях за подходящи лаковете в нюд нюанс, перфектно се вписващ в техния спокоен и лежерен подход към живота. Понякога, за да привлекат вниманието на околните,  Везните избират наситено сини тонове за оцветяване на ноктите си.

Скорпион

За тях няма невъзможни неща. Енергични до такава степен, че изглеждат агресивни и натрапчиви. Често избират сладурско розови нюанси лак, за да покажат и своята нежна и човечна страна.  Те са страстни, излъчват сексапил от абсолютно всеки свой поглед. Жената Скорпион никога сляпо не следи тенденциите. Освен розовите, ноктите им често са обагрени в шоколадови тонове.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Стрелец

Жената Стрелец е обаятелна и мистична. Затова често може да я срещнете с черен лак за нокти. Макар че имат позитивно излъчване, Стрелците често се стремят да подчертаят своята индивидуалност. Те са откровени и практични, обичат лукса и освен черни, често носят лилави тонове върху ноктите си.

Козирог

Козирогът е упорит, амбициозен и борбен. Затова за тях са подходящи наеутрални тонове, които да укротят буйния им нрав. Консервативни в своите възгледи и при избора на лак за нокти следват своите строги правила. Така, освен на наутрални тонове, те често залагат и на лакове в сини нюанси. Козирогът често е непредвидим и е една от най-трудните за разгадаване зодии.

Водолей

Жената Водолей е бунтарка и съвсем непредсказуема. Винаги е готова да се захване с нещо ново, и оттам избира неконвенционални и авангардни лакове. Специфичният си характер подчертава с неонови, флуоресцентни цветове по ноктите. Понякога избира лак в тюркозаен нюанс, опитвайки се да покаже кротката и нежна страна от характера си.

Риба

Изключително емоционална и чувствителна, Рибата е мечтателка която живее в уюта на собствения свят. За тях са подходящи лакове в коралови нюанси, както и лаковете от сивата цветова гама. Жената Риба е красив и прелива от очарование, а кораловият цвят върху ноктите им напомня че всеки понякога трябва да се отпусне и наслади на момента.

Повече за: Лаковете, които всяка жена трябва да има в колекцията си

За този външен вид препоръчваме

 • Essie Too Too Hot

  Поръчайте веднага
 • Essie Licorice

  Поръчайте веднага
 • Essie Ballet Slipers

  Поръчайте веднага
 • Essie Turquoise&Caicos

  Поръчайте веднага
 • Essie Baguette me Not

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, essie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Сезонът на сандалите официално започна, а ето коя тенденция ще краси твоите нокти

Сезонът на сандалите официално започна, добре поддържаните крака ще бъдат beauty приоритет, но не по-малко важни са нюансите, които ще носиш на кракат...