Маникюр: есенни тенденции

Докато модните гурута представяха най-новите колекции за есен, ръцете на моделите бяха украсени с най-различни маникюри. И тук веднага поясняваме, някои от тях са наистина интересни и подходящи за носене, докато на други трябва да бъде забранено да напускат подиумите (разни 3D инсталации, мъниста, имитации на аквариум…). И макар че от много хора ще чуеш, че перлените нокти са една от най-романтичните тенденции за сезона и че са отлично допълнение към булченски рокли и шноли, освен ако не си булка, може би е най-добре да се въздържиш от тях. Същото се отнася и за акрилните нокти, в които сякаш плува „нещо“. Всичко плуващо трябва да се намира в езерата, реките и моретата, а не в аквариумите, и в никакъв случай „в ноктите“!

Маникюр: есенни тенденции

А сега да видим какво точно всъщност е IN!

Минимализъм, послания и вариации на френски маникюр

Относно формата и дължината, тази есен доминират бадем, stiletto, и за радост на много – къси естествени нокти. Класическо и минималистично, с широк цветов диапазон, комбинации и креативни решения, които наистина радват окото, за разлика от гореспоменатите.

Минималистични нокти – и докато много тенденции идват и си отиват, минимализмът е вечен. Със или без графични елементи, обикновеният диагонал на плочката на нокътя с безцветен лак на долния и червен на горния триъгълник. Изглежда прекрасно независимо от дължината на ноктите.

Букви и послания – маникюрът, който ще събуди креативността в теб. Освен че е модерно, писането на букви на ноктите е изключително забавно. Покажи характера си и напиши послания на целия свят! Черен фон с бели букви или обратно, каквото и да избереш ще бъде право в целта, особено ако съобщението е силно!

Металик омбре – футуристичен стил, напомнящ на холограма. Силно, младежко и изключително модерно.

Маникюр: есенни тенденции

Полумесец на ноктите – намажи червено или сребристо върху естествения бял „полумесец“ в основата на нокътя. Основата може да бъде безцветна, а можеш да избереш и някой цвят, който подхожда на цвета на полумесеца. 

Брокат – лесен за нанасяне, дълготраен и ефектен.

Металик френскинов, завладяващ прочит на класическия френски, който изглежда невероятно на ноктите. Ако нямаш лак металик под ръка, пробвай френски в цвят по твой избор.

Обърнат френски с брокат – експериментирай с цвета на основата, бъди креативна и разбий клишетата.

 

Истински неонова линия – “Голи” нокти намазани само с безцветен лак и тънка неонова линия по дължина на нокътя. Тази есен лаймово зеленото ще придаде ново измерение.

Стоплящи есента цветове

Петрол

Невероятният teal или на нашенски петролен цвят предлага перфектното съотношение между синьо и зелено, като тук важното е да избереш правилния нюанс, който да подхожда на подтона на кожата ти. За студени избери нюанс по-близък до зелено, а за топли подтонове – по-близък до синьо лак.

Канела

Любимата ни подправка вече и върху ноктите, добре де, не буквално. Карамел, преплетен  с керемидени и теракотени подтонове ще бъде задължителен сред лаковете ти през тази есен.

Нюд и перлено

Всички тези прекрасни и нежни перлени розови и бели нюанси ще създадат впечатлението, че сме удължили лятото, а бежовото, цветът на месо и капучиното вървят редом с тях.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Цвят ръжда

Оранжевите и червените лакове с ръждив подтон ще бъдат абсолютен хит, защото точно този цвят ясно характеризира настъпването на есента и е абсолютно завладяващ!

Шампанско с пайети

Новост в света на есенния маникюр! Шампанско с принт е нещо като бижу за ноктите – отдавна чакаме нещо толкова свежо.

Тъмно червено

Още един класически вариант, без който не можем да минем през никой сезон, включително и есента. Елегантно и огнено, то е същинско удоволствие както за тези, които го носят, така и за другите, които го гледат.

Маникюр: есенни тенденции

Прочети повече за: Бъдещият есенен хит: Френски маникюр по нов начин

За този външен вид препоръчваме

 • YSL La Laque Couture 120

  Поръчайте веднага
 • YSL La Laque Couture 25

  Поръчайте веднага
 • YSL La Laque Couture 118

  Поръчайте веднага
 • YSL La Laque Couture 01

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Show Downtown Red

 • Maybelline New York Color Show 77

 • Maybellne New York Color Show 31

 • Maybellne New York Color Show 301

Свързани теми: нокти, маникюр , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да оформим природно асиметрични вежди

Независимо дали една вежда е по-висока от другата, по-къса или по-редка, за вас това се превръща в кошмар. В следните редове, ние ви разкриваме ценни ...