Лаковете, които всяка жена трябва да има в колекцията си

За жената, която владее основните правила на маникюра,  разкрасяването на ноктите е един доста релаксиращ процес. Със смяната на сезоните тя променя цветовете които използва, и ги съобразява с повода, настроението си и тенденциите. Тенденциите идват и си отиват, а флаконите с различни цветове се купуват и трупат, а някои от тях почти никога не се използват. Подбрахме за вас цветовете без които не можем, и които абсолютно всяка от нас трябва да има в колекцията си.

#1 Червен

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Класическият червен лак никога няма да излезе от мода. Червените нокти са идеално допълнение към визията както през деня, така и за вечерта, и са еднакво подходящи за всички сезони. Изборът на нюанси и ефекти е изключително голям – от тъмни, светли, матови, перлени...Важно е подтонът на лака умело да е съчетан с този на естествения цвят на кожата на ръцете ви. На момичетата със студен подтон на кожата, подхождат лаковете със синкави подтонове, докато за момичетата с топъл подтон на кожата отиват лакове с оранжево-червени подтонове.

#2 Телесен цвят

Ако искате ноктите ви да изглеждат добре поддържани без да се налага да съобразявате цветовете на лака спрямо гардероба си, телесните нюанси са иделано решение. От нежно бежови нюанси като Еssie Sand Tropez, през гълъб-сиво, до пастелно розово – независимо какъв нюанс избирате, лаковете  в телесен нюанс ще направят ноктите стилни и добре поддръжани, а ръцете красиви.

#3 Блясък и брокат

Когато става дума за оформяне на нокти и маникюр, факт е че не всички сме толкова талантливи и прецизни както звездите от Инстаграм. Но, това не означава че маникюрът ви трябва да е скучен и еднообразен. Брокатът по ноктите добавя разкошен блясък към маникюра и го превръща в истинско бижу. Ако предпочитате нежен и стилен блясък, Еssie Souffle ​ е вашето решение.

#4 Черен

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Черното е нюансът на крайностите. Може да изглежда прекалено натрапчив, но същевременно и изтънчен и нежен. Еssie Licorice  лакът ще придаде неустоим вид на ноктите ви, независимо от тяхната форма или дължина. Ако все пак ви се иска да заложите на по-спокоен нюанс, изберете тъмносин лак.

#5 Ярки цветове

Всяка жена трябва да има в колекцията си един лак в ярък нюанс. Цветът който ви кара да се усмихвате – това е вашият цвят. Оранжев? Essie Playing Koi! Тюркоазен? Essie Turquoise & Caicos. Розов? Essie Lovie Dovie! Ярките цветове ще придадат уникален печат на цялостната визия, и същевременно ще повдигнат настроението ви.

Накрая, не забравяйте че, трябва да съхранявате лаковете си правилно за да можете да се възползвате максимално от всичките им предимства.

Повече за: Тенденции в оформянето на ноктите за 2018

За този външен вид препоръчваме

 • Essie Sand Tropez

  Поръчайте веднага
 • Essie Fifth Avenue

  Поръчайте веднага
 • Essie Licorice

  Поръчайте веднага
 • Essie Turquoise & Caicos

  Поръчайте веднага
 • Essie Sweet Souffle

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , лак за нокти, essie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Доминирай лятото с най-красивите нюанси за лакове!

Сега, когато естествените форми са на мода повече от всякога, т.е. овални и правоъгълни нокти, акцентът е върху цветовете и затова ти представяме най-...