Кралската сватба и лакът, който смая света

Кралската сватба на Хари и Меган се превърна в център на вниманието за милиони хора по света. Всеки детайл от церемонията бе на фокус през изминалите дни, и поради това не ни учудва фактът че почти всички забелязаха маникюра на Меган и лака, на който тя се довери за най-щастливия си ден в живота.

Ще се изненадате!

Ако мислехте че ноктите и бяха украсени с пищни детайли, 3Д украси с камъчета – ще се изненадате. Изборът на подходящ лак за нокти определено не е лесен, особено когато става дума за кралска сватба и основните правила с които трябва да се съобрази. Именно, дамите, членове на кралското семейтво нямат право да лакират ноктите си, освен в няколко неутрални нюанса. Това е основната причина защо никога няма да видите кралицата, херцогините или принцесите с нокти в ярки цветове, с пищни украси, рисунки  или съчетания от необикновени нюанси.
 

 

A post shared by essie (@essie) on


Според кралския етикет ноктите на херцогините могат да бъдат оцветени само в деликатни, полупрозрачни и бледорозови нюанси, които не привличат внимание на околните и не се набиват на очи. Нюансът, който може да отговори стилово на очакванията е Essie Ballet Slippers – изключително подходящ не само за херцогини и кралското семейство, но и за създаване на ежедневен маникюр. Със сигурност вече имате лак с подобен оттенък в колекцията си, а вероятно е част от колекцията и на Великобританската кралица, тъй като има слухове че Ballet Slippers е любимия и лак през последните 30 години.

Перфектно съчетан със стилната визия

Семплият, стилен маникюр бе перфектно съчетан със стилната и романтична визия на Меган Маркъл и не отвличаше вниманието от годежния пръстен, който събра овациите на присъстващите.

Но, ако не сте от кралски род, или не се омъжвате за принц, не е задължително маникюрът ви да бъде толкова семпл. Ярките цветове придават прекрасен завършек към цялостната визия на булката, но определено трябва да се стараете да не направите някоя от най-честите грешки в маникюра.

Повече за: 5 начина да съживиш маникюра си

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Ballet Slipers

    Поръчайте веднага
  • Essie Good to Go

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, essie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Milk маникюрът е тенденцията на сезона

Новата тенденция при маникюрите, която превзе социалните мрежи, спечели сърцата на мнозина с нежната си и изтънчена естетика, подобна на адаптиращ се ...