Грижа за ноктите през есента

През есента кожата на лицето и ръцете изискват специални грижи. Силният вятър, дъждът, недостигът на светлина – всичко това влияе негативно на кожата на ръцете и на ноктите.

Грижа за кожичките

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Освен че изглеждат неестетично, кожичките могат да създадат проблеми и да пораждат болка. През есента, вятърът и сухият въздух допълнително изсушават кожата на ръцете и кожичките, а ноктите стават меки и чупливи. Затова, правилната грижа за кожичките е особено важна. Избягвайте некачествени козметични продукти, съдържащи агресивни химични вещества, и се хранете правилно като се стараете да приемате достатъчно витамини.

Хидратиране!

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Хидратирането на кожата е основна стъпка в правилната грижа. Хидратирайте, хидратирйате, хидратирайте! Хидратирането осигурява нужната грижа и гарантира мека и гладка кожа.

Ако пък вече имате проблем с кутикулите, Essie ви предлага чудесен продукт.

Кайсиево масло ​

essie oil


Подхранващото кайсиево масло Essie Apricot Cuticle Oil осигурява нужната влага на кожичките и ги прави по-меки, гладки и по-гъвкави. След едно нанасяне кожичките са видимо омекотени и ревитализирани. Втрийте маслото с нежни движения в основата на всеки нокът, и оставете няколко минути да попие добре. Винаги нанасяйте маслото на предварително добре изсушени ръце!

Подарете си качествена грижа за ноктите с Essie!  

Повече за: Летни нюанси които ще носим и през есента

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Apricot Oil

  • Essie care Millionails

    Поръчайте веднага
  • Essie Really Red

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Идеи за зимен маникюр от Instagram, който вдъхновяват

Добрите хидратиращи кремве могат да помогнат, но само те не са достатъчни ... За щастие, добрите идеи за зимен маникюр са...