Грижа за ноктите през есента

През есента кожата на лицето и ръцете изискват специални грижи. Силният вятър, дъждът, недостигът на светлина – всичко това влияе негативно на кожата на ръцете и на ноктите.

Грижа за кожичките

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Освен че изглеждат неестетично, кожичките могат да създадат проблеми и да пораждат болка. През есента, вятърът и сухият въздух допълнително изсушават кожата на ръцете и кожичките, а ноктите стават меки и чупливи. Затова, правилната грижа за кожичките е особено важна. Избягвайте некачествени козметични продукти, съдържащи агресивни химични вещества, и се хранете правилно като се стараете да приемате достатъчно витамини.

Хидратиране!

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Хидратирането на кожата е основна стъпка в правилната грижа. Хидратирайте, хидратирйате, хидратирайте! Хидратирането осигурява нужната грижа и гарантира мека и гладка кожа.

Ако пък вече имате проблем с кутикулите, Essie ви предлага чудесен продукт.

Кайсиево масло ​

essie oil


Подхранващото кайсиево масло Essie Apricot Cuticle Oil осигурява нужната влага на кожичките и ги прави по-меки, гладки и по-гъвкави. След едно нанасяне кожичките са видимо омекотени и ревитализирани. Втрийте маслото с нежни движения в основата на всеки нокът, и оставете няколко минути да попие добре. Винаги нанасяйте маслото на предварително добре изсушени ръце!

Подарете си качествена грижа за ноктите с Essie!  

Повече за: Летни нюанси които ще носим и през есента

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Apricot Oil

  • Essie care Millionails

    Поръчайте веднага
  • Essie Really Red

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Най-хубавите нокти тази пролет

Заедно с аксесоарите, ноктите са вероятно най-важният елемент за разкрасяване на едно момиче...