Грижа за ноктите на плажа

Наближава почивката и сте се настроили на морска вълна...Представяте си вече гледката как седите на шезлонга под чадъра и  се наслаждавате на летните коктейли и красивите си нокти. Но, за да бъдат ноктите ви красиви и на плажа, те изискват специална грижа. На морето и на плажа, в маникюра властват правила които се различават значително от тези в града. Слънце, прах, пясък, морска вода – това са факторите които често оказват отрицателно влияние върху маникюра. Вижте как да поддържате красивия си маникюр на плажа:

grizha za noktite na plazha

Защита преди всичко

Слънцето изсушава кожата и е изключително важно тя да се хидратира добре. Обърнете особено внимание на кожата около ноктите. За максимална защита, важно е да използвате подходящ хидратиращ крем с висок фактор на защита. Нанасяйте обилно количество крем няколко пъти на ден, като втривате добре продукта в кожата около ноктите. По този начин ще се радвате на мека, гладка и красива кожа и нокти със здрав и красив вид.

Почивка и за ноктите

Съгласни ли сте че понякога е добре да оставите нокътните плочки да починат от тежките лакове които ежедневно използвате? Докато сте на почивка би било добре да използвате подхранващи масла, продукти за грижа за кожичките или за подсилване на ноктите. Ей така, докато се печете на плажа и четете любимата си книга... Ако все пак не искате да се откажете от любимия си червен маникюр, или бихте искали ноктите ви дори и на плажа да са в модерен, телесен цвят – напълно ще разберем. В този случай, отделете един ден в който да се погрижите за ноктите си и да ги оставите да възстановят естествената си красота. Защото всички заслужаваме почивка!

grizha za noktite na plazha

Да запазим цвета

Да запазим цвета на маникюра си след цял ден на плажа може би звучи като мисия невъзможна. Всъщност обаче и с това предизвикателство можем да се справим благодарение на подходяща грижа. Препоръчваме ви след разкрасяване на ноктите ви с любимия цвят да нанесете качествен топлак, който запазва цвета и консистенцията на лака за по-дълго. Освен това, топлакът придава красив блясък към маникюра и му придава страхотна свежест.

Не тръгвайте никъде без...

Да сме наясно – мързелуването на плажа е наистина чудесен начин да презаредите изтощените батерии, но имайте предвид че, пясъка и слънцето са голямо предизвиктелство за ноктите. Затова, където и да тръгнете сложете в плажната си чанта подходяща пила за нокти, за да можете да загладите свободните краища на ноктите или да почистите ноктите си.  

Повече за: Ментово зелено – хитът на лятото

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Нокти с брокат – бъди в крак с тенденциите

Нокти с брокат? Защо не! Досега бяха предназначени само за специални поводи, но сега стават част от ежедневието ни и са абсолютен хит през зимата. Пре...