Есенни тенденции в маникюра, в които ще се влюбим

Само един бърз поглед към тенденциите в маникюра през този сезон е достатъчен, за да разберем, че през предстоящите студени дни за подкрепа ще се обърнем към неустоимите топли и прахообразни цветове, абстрактните шарки и сливането на стиловете. Възможностите за комбиниране са неограничени и точно това прави есенния маникюр ‘21 толкова интересен! Виж кое най-силно привлече вниманието ни!

1. Винен маникюр

Кой лак за нокти по-успешно се справя с дъжда и лошото настроение от луксозните бордо нюанси, особено през сезона на греяното вино. Любим есенен цвят за мнозина, той придава особен чар на ноктите. Лесно се съчетава с кафяви, бежови и черни дрехи, еднакво ефективен както за ежедневието, така и за празниците. По-интересното тази есен е комбинирането на бордо нюанса с пастелно розово! Наздраве за винения маникюр!

Есенни тенденции в маникюра, в които ще се влюбим2. Всички нюанси на зелено

Маслинова, цвят на трева, керосин... Есента е идеална за всички зелени тонове, защото тези прекрасни нюанси се вписват еднакво добре с есенния пейзаж като оранжево или тъмно жълто. Ако внимателно разгледаш върховете на дърветата, ще видиш, че зелените листа не се отказват толкова лесно от своето господство. Представи си, че седиш в красива градина или парк и отпиваш горещо кафе или чай... Държащата чашата ръка има зелени нокти - абсолютно неотразима гледка! Не забравяй, че зеленото перфектно се съчетава с неутралните тонове, а в същото време е отлична основа за nail art.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

3. Nude нюанси

Нежно или тъмно синьо, розово, люляк, пастелно зелено, жълто... Удължи лятото с тези топли и кремообразни нюанси на ноктите си. Можеш да ги комбинираш по желание, защото няма идеална рецепта, а всяка комбинация изглежда перфектно!

Есенни тенденции в маникюра, в които ще се влюбимА ето как да постигнеш nude френски маникюр в няколко стъпки:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

4. Модерен абстракт

Ако решиш малко да експериментираш и искаш да изпробваш абстрактното изкуство, няма по-подходящ момент от сега. Представи си, че ноктите ти са блокче за рисуване, а лаковете са водни боички... Неутралната или бежова основа е задължителна, а върху нея всичко, което пожелаеш - неправилни линии, точки, вълни в синьо, златно или всеки нюанс, който ти се стори подходящ. Всичко е позволено - смесване на цветове, рисунки и стилове. Дори и да не се получи така, както си си го представяла, тук е добрият стар лакочистител, така че няма пробллем!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

5. Млечен шоколад

Ноктите с цвят на млечен шоколад бяха в зенита си миналата година, но и тази година няма да е по-различно! Те представляват елегантност, престиж и кремообразни шоколадови тонове - всичко, което е необходимо не само за ноктите, но и за целия имидж през тази есен! Придавайки допълнителна топлина на визията ти, този бляскав нюанс идеално се съчетава с пуловери бохо, кафяви палта и кожени ботуши в цвят каки.

Есенни тенденции в маникюра, в които ще се влюбим6. Палитра есенни нюанси

Тази есен не само че е позволено, но е абсолютно препоръчително всеки нокът „да води своя собствена политика“. Кафяво, бежово, черно, бордо, цвят на тиква... Постави пред себе си всички лакове в есенни нюанси, които имаш, избери цветовата палитра и се впусни в експериментиране. Ноктите ти ще изглеждат спретнати, модерни и напълно есенни. Трябва да признаем, че тази година това е една от любимите ни тенденции за есенен маникюр!

Есенни тенденции в маникюра, в които ще се влюбимПрочети още: Фон дьо тен с глина? Тествахме го и споделяме впечатления!

За този външен вид препоръчваме

 • essie 810 star struck a chord

  Поръчайте веднага
 • essie 138 pre-show jitters

  Поръчайте веднага
 • essie 70 take me to thread

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 320 precious cargo

  Поръчайте веднага
 • essie 09 vanity fairiest

  Поръчайте веднага
 • essie expressie in a flash sale

  Поръчайте веднага
 • essie expressie get a mauve on

  Поръчайте веднага
 • essie 808 voltage vinyl

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, грижа, маникюр , nude грим, есен , лак за нокти, essie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Сезонът на сандалите официално започна, а ето коя тенденция ще краси твоите нокти

Сезонът на сандалите официално започна, добре поддържаните крака ще бъдат beauty приоритет, но не по-малко важни са нюансите, които ще носиш на кракат...