Eсенен хит: Френски маникюр по нов начин

Тази есен трендовете, които обичаме правят голямото си завръщане както в модния и козметичния свят, така и в света на ноктите, но в изцяло нов облик, носейки със себе си духа на промяната, с нотка бунтарство от някои далечни, блажени времена. Тази есен отново можеш без никакво притеснение не само да имаш френски маникюр, но и да го подобриш с помощта на само няколко малки корекции, които ще бъдат чудесни за маникюра ти като цяло. Да, става дума за любимият на много френски маникюр, красил ноктите ти, докато не излезе от мода, онзи, и към който си прибягвала при всяка удобна възможност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Представяме ти няколко нови варианта на френския маникюр:

Френският маникюр, който ще обърне света наопаки

Както и сама знаеш, при класическия френски маникюр обикновено по-голямата част от нокътя е покрита с nude или розово, а само на върха има друг цвят (обикновено бяло), който е по-изразен. За октомври обаче ще бъде характерен друг вариант на френския маникюр, при който ярък бордо или кафяв лак ще заема повечето от нокътя, а на самия връх ще има златна линия. Звучи забавно, нали?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Френски маникюр с модерен привкус

Има ли нещо по-модерно от броката, който моментално разведрява предстоящите облачни дни. И в този случай френският маникюр се прави по различен начин, противоположен на обичайния. Намажи по-голямата част от нокътя с nude лак, след което с брокат нанеси блестяща линийка в самата основа (не на върха) и се постарай да бъде колкото се може по-равна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Френски маникюр рамка

За да изпробваш този нов и интересен начин ти е нужна стабилна ръка и сръчност. Както и при класическия маникюр, мини ноктите с nude или розов лак, но след това не просто нанасяш ярко бяло на върха на ноктите, а ограждаш целия нокът с бяла линийка, като внимаваш тя да бъде възможно най-тънка и равна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Френски маникюр с цветни върхове

С този вариант на френския маникюр най-добре ще покажеш характера си. Необходимо е само да избереш любимия си цвят и да го нанесеш на върха на ноктите, а останалата част оцветиш в nude нюанс.

Френски маникюр - Angel Energy

Ако все пак класическият френски маникюр ти е любим, тогава най-много ще ти хареса този вариант. Той на практика е само по-свеж вариант на класическия френски маникюр с графичен привкус. Всичко, което ти трябва За Angel Energy е следното: когато чертаеш бяла линия на върховете на ноктите, тя да не бъде съвсем равна, а да наподобява крилца, с малката им вдлъбнатина по средата, след което от нея да започнеш криволичеща линийка към ръба на нокътя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Кой от тези есенни варианти на френския маникюр планираш да пробваш? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Направи си сама: Омбре маникюр

За този външен вид препоръчваме

 • Essie 50 Bordeaux

  Поръчайте веднага
 • Essie 57 Forever Yummy

  Поръчайте веднага
 • Essie 47 Sexy Divide

  Поръчайте веднага
 • Essie 16 Spaghetti Strap

  Поръчайте веднага
 • Essie Gel Couture 138 Pre-Show Jitters

  Поръчайте веднага
 • Essie Gel Couture 345 Bubbles Only

  Поръчайте веднага
 • Lancôme New Le Vernis 301

 • YSL La Laque Couture Limited Edition - Blanc Figuratif

Свързани теми: нокти, грижа, маникюр , тенденция, мода , лак за нокти, essie, Lancome

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да разчупиш еднообразието и да подобриш есенния си грим?

Септември е месецът, когато започваме всичко отначало. Време е да внесеш нещо ново в есенния си грим...