Доминирай лятото с най-красивите нюанси за лакове!

Ако трябва да опишеш лятото с един цвят, какво би отговорила? Шарено, нали! Знаем, че такъв цвят няма, но как иначе да си представим най-топлия сезон, освен през призмата на веселите цветове, които привличат радостите от живота и добрата енергия. В света на красотата тази теория изцяло важи за маникюра!

Сега, когато естествените форми са на мода повече от всякога, т.е. овални и правоъгълни нокти, акцентът е върху цветовете и затова ти представяме най-красивите нюанси за лакове!

Зелено

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Минтът носи глътка свежест и разчупва монотонността, но това не е всичко, което ще видим на ноктите си през този сезон, когато става въпрос за зелените нюанси - цветът на киви и шам фъстък допълнително ще "подправят" предстоящи сезон.

Цветовете на дъгата

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Ако не можеш да се спреш на конкретен цвят - нека всеки нокът да бъде боядисан по различен начин! Няма да трябва да дъжда, за да се появи дъга на небето, просто вдигаш дланите си към слънцето и се наслаждаваш на вълшебната гледка.

Сладко плодово

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Никой няма да може да устои на сочни дини и ананас - както в чинията, така и върху ноктите! И само си представи перфектното лятно освежаване под формата на лимонаден маникюр? Тропическите мотиви ще те направят наистина специална.

Жълто

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Искрящ като слънцето, цветът на спокойствието и щастието, жълтият лак е всичко, от което се нуждаеш в горещите дни. Докато се наслаждаваш на любимия си коктейл край басейна, летните нокти ще привличат любопитните погледи на околните!

Морски мотиви

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Вълни, слънчеви лъчи, синьо-бели морски ивици, тук-там по някоя котва, мида или палма, защо не? Отдай се на прелестите на nail art-а и се разходи по плажа с еднаквия си летен маникюр и педикюр.

Червено винаги и навсякъде

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Лято, есен, зима, пролет - и пак отначало! Червеното е „закон” за ноктите през цялата година, а най-огнените, ярки и страстни нюанси са изключително подходящи за най-топлия сезон.

Ех това розово

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Нежен и сладък като захарен памук или топка ягодов сладолед! Ненадминат и винаги популярен, класически почти като червеното. Барби или неоново розово, диня или праскова, всичко това са цветове, без които не бихме могли да си представим съвременните нокти.

Бяло

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

По традиция белият лак оживява по това време на годината, а и това лято не е изключение. Нищо не постига такъв контраст с бронзовия тен както бялото, а да не говорим как изглежда на снимките! Нищо чудно, че известните дами  толкова много го обичат.

Синьо

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Ако не можеш да си избереш нюанс, избери всичко, което виждате на рафта и няма да сбъркаш! Тъмносиньо като морските дълбини, светлосиньо като водата в басейна, нюансите между синьо и сиво, синьо и лилаво, лавандула ... Идеите за маникюр нямат край!

Оранжева аларма

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Още един пример за перфектен контраст със загоряла кожа. Символ на смелост и горещина. Оранжевото привлича вниманието където и да си и със сигурност е един от най-красивите нюанси за лак през този сезон. Целият плаж ще се обръща към теб!

Прочети още: Топ 3 крема с хиалуронова киселина

За този външен вид препоръчваме

 • essie expressie 320 precious cargo-go!

  Поръчайте веднага
 • essie expressie 160 in a flash sale

  Поръчайте веднага
 • essie 780 budding romance

  Поръчайте веднага
 • essie 92 aruba blue

  Поръчайте веднага
 • essie 290 not so lowkey

  Поръчайте веднага
 • essie 778 twilight delight

  Поръчайте веднага
 • essie 01 blanc

  Поръчайте веднага
 • essie 779 pic-nic of time

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, тенденция, лято, лак за нокти, essie, лято, expressie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Есенни парфюми: Oктомври е идеалното време за ароматни експерименти!

Изключително е важно сред морето есенни парфюми да намериш такъв, който да превърне мрачните октомврийски дни в чиста магия...