Необикновени трикове за красив маникюр

През лятото е особено важно да обръщаме внимание на грижата за ноктите си. Поддържаните нокти са не просто начин да се чувстваме добре но и да заявим на околните че уважаваме себе си и полагаме грижа и внимание към всеки детайл. Не е нужно всеки път да посещавате професионалист за да имате красиви нокти в разгара на лятото. Представяме ви няколко трика, които трябва да овладееш за да се радваш на красиви нокти!

Изсветлете ноктите

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Нанесете бял лак за основа. Това ще помогне на основния цвят който сте избрали да изпъкне и да се задълбочи. Нанасянето на бял лак е задължително преди нанасянето на неонови нюанси върху ноктите.

Четка за очна линия

Почистете изцапаните нокти с помощта на четка за очна линия. Малкият връх и нежните косъмчета на четката са изключително удобни за почистване на изцапаните участъци от кожата.

Вазелин

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


За да предпазите кожичките си от лака за нокти, преди прилагането му намажете кожичките с вазелин.

Гъбичка за омбре ефект

Омбре тенденцията е навсякъде – в облеклото, косите, по устните, даже и върху ноктите. Той се прави много лесно, просто ви трябва гъбичка за нанасяне на грим. Напоете гъбичката с избрания лак и с леки, потупващи движения нанесете лака върху ноктите.

Паста за зъби

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Тъмните лакове често оставят тъмни петна по ноктите. За да премахнете петната, нанесете избелваща паста за зъби върху ноктите.

Маникюр вкъщи

Ако харесвате необикновения маникюр, спокойно можете да си го направите вкъщи. С помощта на подходящи материали - тиксо, самозалепваща хартия и клечки за уши можете да създадете изкуство върху ноктите си.

Направете собствен цвят

Вземете стари сенки за очи и ги разбъркайте с безцветен лак за нокти. Така ще направите свой собствен цвят и ще бъдете уникални, с матов ефект върху ноктите си.  

Повече за: Ръце и нокти като на модел

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Too Too Hot

    Поръчайте веднага
  • Essie Pearly White

    Поръчайте веднага
  • Essie Licorice

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Френски маникюр у дома

Френският маникюр може да изглежда труден за изпълнение, но всъщност за направата му не са нужни някакви особени умения...