Кралската сватба и лакът, който смая света

Кралската сватба на Хари и Меган се превърна в център на вниманието за милиони хора по света. Всеки детайл от церемонията бе на фокус през изминалите дни, и поради това не ни учудва фактът че почти всички забелязаха маникюра на Меган и лака, на който тя се довери за най-щастливия си ден в живота.

Ще се изненадате!

Ако мислехте че ноктите и бяха украсени с пищни детайли, 3Д украси с камъчета – ще се изненадате. Изборът на подходящ лак за нокти определено не е лесен, особено когато става дума за кралска сватба и основните правила с които трябва да се съобрази. Именно, дамите, членове на кралското семейтво нямат право да лакират ноктите си, освен в няколко неутрални нюанса. Това е основната причина защо никога няма да видите кралицата, херцогините или принцесите с нокти в ярки цветове, с пищни украси, рисунки  или съчетания от необикновени нюанси.
 

 

A post shared by essie (@essie) on


Според кралския етикет ноктите на херцогините могат да бъдат оцветени само в деликатни, полупрозрачни и бледорозови нюанси, които не привличат внимание на околните и не се набиват на очи. Нюансът, който може да отговори стилово на очакванията е Essie Ballet Slippers – изключително подходящ не само за херцогини и кралското семейство, но и за създаване на ежедневен маникюр. Със сигурност вече имате лак с подобен оттенък в колекцията си, а вероятно е част от колекцията и на Великобританската кралица, тъй като има слухове че Ballet Slippers е любимия и лак през последните 30 години.

Перфектно съчетан със стилната визия

Семплият, стилен маникюр бе перфектно съчетан със стилната и романтична визия на Меган Маркъл и не отвличаше вниманието от годежния пръстен, който събра овациите на присъстващите.

Но, ако не сте от кралски род, или не се омъжвате за принц, не е задължително маникюрът ви да бъде толкова семпл. Ярките цветове придават прекрасен завършек към цялостната визия на булката, но определено трябва да се стараете да не направите някоя от най-честите грешки в маникюра.

Повече за: 5 начина да съживиш маникюра си

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Ballet Slipers

    Поръчайте веднага
  • Essie Good to Go

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Лак за нокти според цвета на кожата

Как да избереш лак за нокти според цвета на кожата, тъй като тя влияе на начина на който излгеждат ноктите ти...