Най-честите грешки в маникюра

Независимо дали предпочиташ дълги или къси нокти, със сигурност добре знаеш че красивите нокти и стилния маникюр са важна част от визията ти. Но по пътя към красивите нокти, често се срещаме с препятсвия които задължително трябва да преодлоеем. Кои са най-големите грешки в маникюра?

1. Враг номер едно – самата ти

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ако не се грижиш за ноктите си правилно, няма как да се сдобиеш с красив маникюр. За да имаш здрави нокти, готови за нанасяне на лак, трябва да ги направиш по-силни и подхранени. В тази мисия ще ти помогне Essie Grow Stronger, заздравителят който постепенно укрепва ноктите, като им придава леко, гланцово покритие. Същевремено той удължва трайността на лака.

2. Надраскан лак

Ноктите с надраскан лак не само че не изглеждат естетически добре, но са белег на небрежност и неправилна грижа. За да предотвратиш тази недопустима грешка, трябва внимателно да избираш какъв лак ще използваш. Всъщност, лакът не трябва да е прекалено гъст нито пък прекалено рядък. Изключително важна роля има и четката с която се нанася. Пробвайте лаковете на Essie, защото те гарантират изключителна дълготрайност и интензивен цвят.

3. Неравномерно лакирани нокти

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


За да изглеждат ноктите ти като дело на професионалист, лакът трябва да е нанесен без видими следи от четката. Независимо от това какъв цвят избираш, лошо напластеният лак прави ноктите да изглеждат небрежни. Старай се да нанаспш лака с леки, плавни движения, започвайки от корените към краищата на ноктите.

4. Топлакът – не го подминавай!

Исправени пред недостиг на време, почти на всяка от нас се е случвало да забрави за нанасянето на топлак. Топлакът е задължителна част от всеки красиво изглеждащ маникюр. Избирай топлак в зависимост от ефекта който желаеш да създадеш. За ежедневен блясък и сияние избери Essie Let It Shine top coat, а за да се сдобиеш с очарователен гел ефект използвай Essie Gel Setter.

Повече за: Необикновени трикове за красив маникюр

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Grow Stronger

    Поръчайте веднага
  • Essie Let It Shine

    Поръчайте веднага
  • Essie Gel Setter

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Как да се лакирам правилно

Усложненията при нанасянето на лак могат да се превърнат в истинско изпитание...