Ментово зелено – хитът на лятото

Ако си от красавиците, които обичат семплите неща – семплите дрехи, които не са претрупани с цветя и животински щампи, семплите обучки, семплите аксесоари, то маникюрът ти със сигурност трябва да покаже по-дивата ти страна. Какво имаме предвид ли?
Ако в гардероба ти цари многообразие от едноцветни дрехи, които са в най-основните цветове, то можеш да се осмелиш да оцветиш ноктите си в най-актуалния цвят за пролетта и лятото по отношение на маникюра, а именно зеленото.

Подготви ноктите си!

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Почитателките на маникюра създаден в домашни условия най-добре знаят, че лакът е от ключово значение, затова без капка съмнение ти предлагаме да се насочиш към любимия бранд Essie, който предлага забележително разнообразие от нюанси на зеленото. Зелено с цвят на мента – свежа и ароматна, такава която сякаш ни напомня за морския бриз и свежото мохито, което е най-верният ни спътник на плажа, или зелено с цвят на вечния коктейл – мента с мляко… вариантите са много.

Започни с леко оформяне на ноктите ти в зависимост от нокътната ти плочка. Не се заблуждавай, че можеш да имаш всякаква форма на маникюра си, в зависимост от твоите нокти има подходящо оформяне, с което те да могат да пораснат максимално дълги без да се чупят. Нанеси основа, която подхранва нокътя и го покрива с безцветен слой, който помага на лака да се засъхне бързо и да се задържи малсимално дълго. Избери минт зелен лак и го нанеси смело, но внимателно по ноктите си като внимаваш да не допускаш грешки.

Защо ментово зелено? 

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


 Психолозите казват, че зеленото е един от цветовете, които успокояват и дават усещане за мир. Ние сме съгласни с тях, но и ще допълним, че зеленото ни пренася на слънчеви места и ни усмихва. Маникюр в зелено е перфектният акцент на визията ти за горещите дни и дори и да използваш само него цяла пролет и цяло лято – няма да сгрешиш. Обещаваме, маникюрът ти няма да остане незабелязан!

Повече за: Сексапилни парти нокти

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Long Lasting Nail Polish 99 Mint Candy Aapple

    Поръчайте веднага
  • Essie First Base

    Поръчайте веднага
  • Gel Setter Essie

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Пролетен маникюр - negative-space нокти

Красивите нокти са твоето виждане за изкуство, и един прекрасен начин да бъдеш креативна...