Маникюрът на пролетта

Всяка уважаваща себе си жена се старае да има перфектно поддържани ръце. Маникюрът често е сериозно перо от бюджета на дамите, което ние със замах сме готови да елиминираме и да го заменим с такъв, но в домашни условия.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

Страхотен блясък без задушаване

Важното е да си набавиш добър лак за нокти, който да покрива добре, да изсъхва добре и да оставя страхотен блясък без да „задушава“ нокътната ти плочка. Лакът, който бихме наградили с приза „Лакът на лаковете“ безспорно е Essie. Брандът предлага цветова палитра, която да се понрави и на най-капризните.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

 

Този сезон фигуралните елементи върху ноктите ти вече не са на мода. Както в модата на дрехите, така и в модата на макюра властва минимализма. Той се изразява в изчистена форма на нокътната плочка и добре обмислен цвят, който може да се съчетава с почти всички цветове от пролетния ти гардероб.

Бяло, сиво, бежово, черно

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Тези четири класически цвята са страхотният и деликатен акцент, в който ще се превърнат ноктите ти. Те ще успеят да се отличат както добре премислени и в същото време не преекспонирани – точно такъв ефект трябва да търсим през най-красивия сезон.

Минимализъм върху ноктите

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


И докато дрехите в магазините са обсипани с флорални мотиви и окъпани в цветове, ноктите ти трябва да са категорично минималистични, за да оставиш впечатление на добре за премислена визия, в която всеки малък детайл има своето място.

Повече за: 3 стъпки до перфектно лакирани нокти

За този външен вид препоръчваме

  • Coconut Cove by Essie

    Поръчайте веднага
  • Kimono-Over by Essie

    Поръчайте веднага

Свързани теми: маникюр , пролет

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Перфектен маникюр вкъщи by @makeupbuthow

Ако и вие сте като мен и предпочитате да правите маникюрът си в домашни условия – ето няколко съвета, които да следвате за да получите професионално-и...