Маникюр за зимата

Празничният сезон пристигна с нови трендове за красота. Но, освен че, трябва да избереш подходящ цвят лак за нокти, трябва и да отделиш малко повече внимание на ноктите си.

Грижа за ноктите и кожичките

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


През зимата, ноктите ни имат нужда от допълнителна хидратация. Те са подложени на постоянно агресивно въздействие от страна на студения въздух, вятъра и температурните промени. Ноктите стават по-сухи и чупливи. Затова е важно да им осигурим необходимата хидратация.

След нанасянето на лак, задължително е да използваш подходящ хидратиращ крем. Използването на крем с уреа е изключително препоръчително, защото оставя кожата около ноктите мека и нежна.  За кожичките изпозлвай пордукт, специално разработен за омекотяването им. Можеш да използваш и маслиново масло.

Препоръчително е от време на време да правиш топли вани за ръцете.  Дръж ръцете си във ваната 10 минути, а след това използвай подходящо масло, което да оставиш да престои за един час.

Разнообразие от цветове

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Когато става дума за цветовете, зимата ни носи голямо ранообразие. От винаги актуалните телесни нюанси до по-тъмните нюанси. Един от хит цветовете за тази зима е смарагдово зеления.

В зависимост от повода, за който подготвяш маникюра си, можеш да заложиш на лакове в червената гама или пък да разупиш визията си сини нокти.

Ако обичаш да експериментираш, за теб са подхдоящи лаковете с брокат. Разбира се, френският маникюр винаги е добра идея, но този път пробвай нещо ново – черен лак в основата на плочката и сребърни нюанси на върха. Тази необикновена комбинация ще допълни пияната ти зимна визия.

Повече за: Лак за нокти според цвета на кожата

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Cuticle Oil Apricot

  • Essie Licorice

    Поръчайте веднага
  • Essie Too Too Hot

    Поръчайте веднага
  • Essie Aruba Blue

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Летни нюанси които ще носим и през есента

Подбрахме няколко цветови тенденции, за които смятаме че трябва да останат върху ноктите ти и през есента...