Маникюр за бала

Един от най-специалните дни от живота на всяко момиче, така бихме описали бала, с който казвам край на ученическите си години. Така магичният момент, в който се преобразяваш като кино звезда има своите особености свързани с последните тенденции и течения не само в модата, но и в макиажа и козметиката, като цяло. След като подбереш роклята си идва време да се погрижиш за всички малки детайли като аксесоарите, грима, педикюра и маникюра.
Именно за него – за маникюра, ще си поговорим на следващите редове, като ще ти разкрием двете тенденции, на които ти препоръчваме да заложиш. Те са особенно подходящи ако си подбрала за себе си минималистичен тоалет, който е изчистен и стилен.

Маникюр вдъхновен от геометрията

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Макар геометрията, да не е била сред любимите ни предмети,тя е главна инспирация за много от най-популярните и успешни дизайнери. От геометрични кройки и щампи по дрехите, та чак до маникюра, триъгълниците, правоъгълниците и други са абсолютен хит върху ноктите. Ако възприемаш себе си като момиче с характер това е маникюрът, на който трябва да заложиш. Изпълнението му в домашни условия е напълно възможно с малко повече прецизност и лакове, които да ти дадат голямо разнообразие от цветове, като тези на Essie, например.

Маникюр вдъхновен от изкуството

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ако пък си романтична натура, която иска да е принцеса като тези от приказките по време на своя бал, ти препоръчваме новата нашумяла тенденция в маникюра – ноктри вдъхновени от произведения на изкуството. Сюреалистичните картини на майсторите на четката са безгранична инспирация за маникюристите. Най-хубавото е, че тази визия на ноктите е много лесно постижима в домашни условия, защото можеш да се развихриш въображението си напълно свободно. Използвай клечки за зъби или безопасни игли, за да смесиш добре цветовете, които подхождат най-много на тоалета ти. Този маникюр ще бъде акцента, който ще завърши визията ти по перфектен начин.

Повече за: Перфектен маникюр в три стъпки

За този външен вид препоръчваме

 • Essie Long Lasting Nail Polish 99 Mint Candy Aapple

  Поръчайте веднага
 • Essie Long Lasting Nail Polish 94 Lapiz of Luxury

  Поръчайте веднага
 • Essie care super duper

  Поръчайте веднага
 • Essie Long Lasting Nail Polish 79 Sand Tropez

  Поръчайте веднага

Свързани теми: маникюр , празничен грим, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Отново на училище: актуални цветове в маникюра

Предстоят ти много емоции, нови знания и дни, които да помниш цял живот...