Маникюр с брокат за тази есен

Брокатените частици върху ноктите са черешката на тортата за цялостната визия. Независимо от това дали се придържаш към правилото „колкото по-малко, толкова по-добре“ или към „колкото повече, толкова по-добре“ правилото, брокатът със сигурност ще издигне визията ти на по-високо ниво тази есен.  

Нека започнем, стъпка по стъпка:

1. Основата е задължителна

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Лаковете с брокат изключително трудно се премахват от ноктите. Затова е важно ноктите да са добре подговтени за нанасянето им. Просто я приеми тази стъпка като задължителна. Освен че се грижи за ноктите, основата също така предпазва лакът от надраскване и петна по ноктите.

2. Брокатени частици

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Един от вариантите е използване на брокатени частици. Пазара е залят с разнообразни видове брокат.  Постигането на перфектно покритие от брокатени частици може да бъде доста трудно, и често изисква умение и търпение. Но крайният резултат е очарователен, а ноктите ти ще привличат вниманието на околните. Развихри въображението си и играй си с брокатения прах.

3. Топлак за защита

 

A post shared by @_mymakeup__ on


След като приключиш с декорацията на ноктите си, нанеси топлак за по-голяма устойчивост и по-голям блясък на маникюра. Топлакът запазва цвета и блясъка му за по-дълго време. Наслаждавай се на красивите си нокти и ослепителния им блясък.

Повече за: Завръщане в 90-те

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Dressed To The Nineties

    Поръчайте веднага
  • Essie First Base

    Поръчайте веднага
  • Essie Good to Go

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , брокат, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

История на лака за нокти

Да се върнем хилядолетия назад...