Лакове за къси нокти

Красивите и добре поддържани нокти са съществена част от цялостния образ на женското обаяние. Изборът на формата на ноктите е въпрос на лични предпочитания и стил.

Дългите и красиви нокти придават допълнителен чар на цялостната визия, но поддържането им може да бъде доста трудно тъй като изисква търпение и поддържка. Затова много жени предпочитат къса форма на ноктите си, която е по-удобна и по-лесна за поддържка.

С тях не можеш да направиш кичозна грешка

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Въпреки че съществуват противоречиви мнения че тъмните нюанси визуално скъсяват ноктите, с малък трик можеш да постигнеш обратния ефект и да имаш безупречен маникюр.

От най-тъмните нюанси на червено до черни лакове – това са цветовете пред които никой не остава равнодушен. Но за да издължиш визуално ноктите си, тъмните нюанси трябва да нанасяш само на две трети от ноктите, като оставиш краищата им без лак.

Яркочервен лак

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Този нюанс изглежда страхотно върху къси нокти. Но, червеният лак е подходящ избор за по-официални събития. За да получиш изключително удачен вариант подходящ за дневна визия, използвай матиращ топ лак.

Пастелни цветове

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Пастелните тонове дават естествен вид на ноктите. Светлосиният нюанс ще настрои честотите ти на лятна вълна, а за по-смелите момичета са запазени пастелно лилавите лакове и тези в светлозелен нюанс.

Класически и сигурен избор

Всички светли нюанси на лаковете са винаги добър избор - от безцветни лакове до тези в телесни нюанси. Също така, брокатът върху ноктите отново е на мода. За да придадеш свежест и неустоим блясък на ноките си, можеш да използваш фини брокатени частици в златисто.

Повече за: Маникюр с брокат за тази есен

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Dressed To The Nineties

    Поръчайте веднага
  • Essie Too Too Hot

    Поръчайте веднага
  • Essie As If

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Грижа за ноктите през есента

Не пренебрегвайте ноктите си през есента...