Лак за нокти според зодията ти – Първа част

Може би вече си избрала подходящ лак според актуалните тенденции, но виж на кой лак трябва да се спреш според зодията ти.

Овен

Това лято всички погледи ще са насочени към теб. Възползвай се и оцвети ноктите си с кралско червено, или пък синьо с метален блясък, и сме сигурни че няма да скучаеш!

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

Телец

Това определено ще е твоето лято и затова си поиграй с цветовете. Заложи върху зеления цвят, тъй като той е изключително актуален през летния сезон и е цветът привличащ енергия на богатството. За по-спокойните представители на зодията препоръчваме смарагдово зелено който ще дава възможност да се насладиш на хармония и баланс.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Близнаци

Винаги в движение, винаги търсещи нови предизвикателства, близнаците могат да си позвлят да използват лак в оранжеви нюанси. Избери слънчево-жълто или лак със златист оттенък и със сигурност ще привлечеш вниманието на околните.

Рак

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Въпреки горещините, представителите на тази зодия са изключително спокойни. Затова, за тях са подходящи лакове от гамата на по-спокойни цветове и сребристи оттенъци, които да накарат дивата им страна да изпъкне. Няма да сгрешиш и ако заложиш на някой от перлените цветове.

Лъв

Нека ноктите ти бъдат впеюатляващи точно както гривата на лъвовете. Избери лак в бронзов нюанс който да накара креативната ти същност да изпъкне на преден план. Ако искаш да се отървеш от срамежливостта си, спри се на лак в златисто и кайсиево, който ще ти помогне да се чувстваш по-силна и самоуверена.

Дева

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Червеното е твоят цвят. Освен класическото червено, трябва да избираш лакове от розовата или лилавата гама. За романтично настроените момичета са най-подходящи нюансите като червена роза а за по-нежните и крехки момичета препоръчваме лак в цвят пудра

Повече за: Лак за нокти според зодията ти – Втора част

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Baguette me Not

    Поръчайте веднага
  • Essie Mint Candy Aapple

    Поръчайте веднага
  • Essie Russian Roullete

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Маникюр и педикюр в различни цветове – да или не?

Един от най-често задаваните въпроси...