Край на чупливите нокти

Ноктите ви са слаби и се чупят лесно? Чупливите нокти са често срещан проблем който понижава самочувствието на много жени. Сухи и чупливи, ноктите се нуждаят от допълнителни грижи.

Затова е важно да отделим само няколко минути за да сложим край на чупливите нокти.

Грижа за ръцете

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Грижата за ръцете също влияе върху здравето на ноктите, затова е важно винаги да имате подръка качествен крем за ръце. Честото миене на ръцете с агресивни сапуни допълнително изсушава ръцете, а кожата става груба и напукана. За да поддържате кожата на ръцете здрава, мека и нежна изберете хидратиращ крем, бързо попиващ в кожата.

Решение на проблема

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Чупливостта на ноктите може да бъде причинена от редица фактори като недостатъчна и неподходяща грижа, но и непревилно хранене. Честото лакиране и почистване на лака вреди на нокътя и кожата на ръцете. Препоръчваме ви Essie Care Millionails – заздравител, предотвратяващ чупенето на ноктите. Кевларените влакна, включени във формулата се свързват с ноктите и ги правят здрави, силни и не позволяват нацепването им.

Ако имате очевидни линии и неравности по ноктите, използвайте Essie Care Fill The Gap подхранваща основа. Основата изглажда неравностите по ноктите и същевременно ги подхранва и подмладява. Формулата е обогатена с нутри кератин и бамбуков екстракт. Изключително е подходящ за всички които се сблъскват с проблема чупливи и слаби нокти.

Повече за: Топлакът, който обичаме!

За този външен вид препоръчваме

  • Essie care Millionails

    Поръчайте веднага
  • Essie Care Fill the Gap

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Грижа за ноктите на плажа

За да бъдат ноктите ви красиви и на плажа, те изискват специална грижа...