Тази пролет кажи сбогом на увредената коса!

Вероятно поне веднъж си направила голяма промяна по отношение на косата си. Може би и решила да станеш брюнетка или блондинка за една нощ; може би си искала да си къдрава или пък къдриците са ти омръзнали... Каквото и да е, всяка промяна, свързана с честото оцветяване или стилизиране, се отразява зле върху косата ни.

Когато към това добавим нередовната грижа, стресът и външните фактори, над които нямаме контрол, често твърде късно осъзнаваме, че косата ни се нуждае от помощ. Въпреки това с правилните продукти и адекватни грижи, тази пролет веднъж завинаги ще можеш да се сбогуваш с увредената коса!

Разпознай признаците за увреждане на косата

Тази пролет кажи сбогом на увредената коса!

За да знаеш дали косата ти е увредена, първо трябва да се обърнеш към петте признака, които се появяват в резултат на неправилна грижа за косата:

1. Цъфтящи краища;

2. Дехидратирана и суха коса;

3. Чуплива коса;

4. Твърда коса без блясък и

5. Безжизнена коса груба на допир.

Ако косата ти страда дори от един от изброените признаци, не се притеснявай, не си единствената, изправена пред проблема с увредената коса. Марката L’Oréal Paris разпозна колко често срещан е този проблем и създаде нова продуктова линия, предназначена за бързо и цялостно възстановяване на увредената коса.

Кажи сбогом на сухата и увредена коса!

Вероятно вече знаеш, че кератинът е един от най-важните „помощници“, който прави косата силна, блестяща и гъсти, вследствие на което тя рядко се пречупва и накъсва. Точно по тази причини ни хареса новата линия Elseve Total Repair 5, обогатена с до 10% регенериращ концентрат с кератин XS*, която помага в борбата с всичките пет признака на увредената коса.

Ако косата ти е силно увредена, имай предвид, че най-добре е в рутината си да включиш цялата линия, която съдържа четири ключови продукта за грижа за косата.

Шампоанът за обновяване на косата е задължителен!

Цъфтящите краища са безспорно доказателство за увредена коса. Вярно е, че отивайки на фризьор осигуряваш „първа помощ“, но тази помощ обикновено е краткотрайна и не се справя със същността на проблема. За да предотвратиш цъфтенето на краищата на косата, използвай обновяващия шампоан от въпросната линия, защото той възстановява повърхностните увреждания. При редовна употреба косата ти ще бъде здрава, точно както след посещение във фризьорския салон.

Защити косата си от пречупване

За силна и устойчива коса, освен шампоана за възстановяване при всяко измиване ползвай и балсама за коса, който съдържа цели 9% регенериращ концентрат с кератин XS*. По този начин косата ти ще бъде защитена от пречупване, което ще ѝ помогне да се вързстановява необезпокоявано и за по-кратък период.

За сияйна и жизнена коса

Ако обаче косата ти е безжизнена и суха, не пропускай маската за коса Total Repair 5, която ще възстанови жизнеността и блясъка ѝ след само пет ползвания. Освен това тя ще се погрижи косата ти отново да бъде става мека и лесна за оформяне. Това означава повече да не криеш косата си, като я връзваш на опашка или кок!

Допълнителната грижа за косата не е излишна

Двуфазният спрей служи като еликсир с двойно действие и е final touch на рутината ти за грижа за косата. На първо място той помага за по-лесното разресване на косата, а след това я защитава, което ще осигури на увредената ти коса така необходимата допълнителна грижа.

Защото грижата за косата е важна!

Експериментирането с косата е напълно нормално, но не забравяй редовно да се грижиш за нея, за да не стане суха, чуплива и увредена. Комбинирането на продукти от линията Elseva Total Repair 5 ще ти помогне да осигуриш на косата си грижата, която заслужава, за да бъде 100% обновена**, устойчива, жизнена, с хубав блясък и копринено мека на допир.

Защото е време да кажеш сбогом на увредената коса завинаги!

Тази пролет кажи сбогом на увредената коса!*Процентът варира от продукт до продукт, прочетете на опаковката.

**Обновени повърхностни увреждания, инструментален тест след 5 употреби на шампоан + маска.

Прочети още: Trend alert: Пробвахме спиралата, за която която цял TikTok говори

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Elseve Total Repair 5 Repairing Shampoo

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Elseve Total Repair 5 Repairing Conditioner

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Elseve Total Repair 5 Power Repair Mask

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Elseve Total Repair 5 Express Conditioner

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, фризура, коса, Loreal Paris, Loreal hair, Elseve Dream Long, Elseve Total Repair 5

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

10 бюти рутини, които НЕ ТРЯБВА да променяме през 2022-ра година!

Време е да оставиш някои навици там, където им е мястото – в миналото. Важно е обаче да направиш правилния избор...