По цял свят се говори за тази преса за коса с пара: виж защо!

По цял свят се говори за тази преса за коса с пара: виж защо!

Не се случва често да се говори толкова много за нов продукт за стилизиране на коса. Особено в този период, когато предпочитаме да стилизираме косата си вкъщи, пред това да ползваме услугите на професионалист, причините за което са очевидни. Пресата с пара, която намалява увреждането на косата със 78% в сравнение с класическа преса, е истинско откритие и иновация в индустрията на красотата, заради което обаче няма да ти бъде жал, че ще се виждаш с фризьора си по-рядко от преди.

Предизвикателства свързани със стилизирането на косата през зимата

Зимата е определено е най-предизвикателният сезон за стилизиране на косата.

При ниските температури, които ни предстоят, косата ще бъде изложена не само на влажен и студен въздух, но и на вятър, така че носенето на дебели дрехи като шапки, шалове и палта е неизбежно. Това обаче влияе негативно на косата, поради което през този период тя се заплита и пречупва в значително по-голяма степен. Сухият и топъл въздух в затворените помещения също не ѝ се отразява добре, затова тя губи блясъка си, изсушава се и става безжизнена.

Как тогава да стилизираме косата си през зимата, след като има толкова трудности?

Зимата, вятърът, влагата и сухият въздух няма никакъв шанс!

Отговорът се крие в продуктите за грижа за косата, създадени за дълбоко подхранване и възстановяване на блясъка ѝ. Точно такива са продуктите от линията L’Oreal Paris Profeesionnel, като те са подходящи за употреба в домашни условия, което ги прави идеалният заместител на процедурите за дълбока грижа за косата в салона.

С тези продукти стилизирането на косата ти ще бъде по-лесно, ако ползваш и иновативната преса с пара - нито зимата, нито вятърът, нито влагата, нито сухият въздух ще имат шанс!

Бъди винаги готова за видео обаждане

В моментите, когато знаеш, че ще се появяваш не само пред колегите и висшестоящите, но и пред приятелите или партньора си, е важно да изглеждаш хубаво и спретнато, вместо да пренебрегваш външния си вид, заради продължителния престой вкъщи. Разбира се, тук на първи план е видът на косата.

Вярно е, че винаги е най-лесно да вържем косата на висока опашка или кок, но сега има много уреди за стилизиране на коса, с които ще изглеждаш като току-що излязла от салона. Не, нямаме предвид класическите преси, маши или популярните четка-сешоари, след които трябва да оправяш косата с най-различни маски и масла, а нов уред на пазара, което ще промени живота ти.

Класическа преса за коса: незаменим уред за стилизиране на косата?

Сигурни сме, че имаш класическа преса за коса на рафта в стаята си или в банята, без значение предпочиташ къдрици или права коса. Един известен факт за собственичките на гъста и непокорна коса, както и за момичетата, борещи се с обуздаването на къдриците си е, че без нея е дори не можем да си представим стилизиране на косата, въпреки че така я подлагаме на високи температури, която я изсуашват и унищожават

До скоро това беше единственият и според мнозина най-бързият начин. Но не се тревожи, най-накрая има нов начин и по-добър уред за стилизиране на косата!

Иновация: преса с пара за по-малко увреждане на косата

Иновациите в света на красотата никога не свършват, а благодарение на усилията на експертите в областта на технологиите и красотата, е създадена уникалната преса с пара L'Oréal Professionnel Steampod 3.0, която сега има и лимитирана серия L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld.

Чрез съвместните усилия на тези две марки от модната и козметичната индустрията е създадена пресата L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld, която е на път измести класическата преса за коса, защото с нея е достатъчно само веднъж да минеш даден кичур коса, за да постигнеш желания резултат, което намаля увреждането на косата със 78% в сравнение с класическата преса за коса.

L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld преса с пара

Тази преса с пара ти позволява да създаваш различни прически, но с нея косата остава блестяща и подвижна и търпи с цели 78% по-малко щети. * С други думи сега е възможно да бъдеш нежна към косата си и въпреки това да постигаш отлични и дълготрайни  резултати.

L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld преса за коса с пара се използва в най-добрите фризьорски салони, а сега и ти можеш да я имаш. Тя е лека и лесно преносима и има черен кожен калъф още по-голямо удобство. Има вградени резервоар за вода и гребен, което я прави идеална както за употреба в домашни условия, така и за моментите, когато си на път. Още повече ще ти хареса, ако често правиш вълни в косата, защото тя има и въртящ се кабел, което прави този процес изключително лесен.

По цял свят се говори за тази преса за коса с пара: виж защо!

Най-хубавото е, че благодарение на парата е необходима по-ниска температура, отколкото с други уреди, така че косата ти ще бъде по-здрава и блестяща. Не се притеснявай, това не влияе на резултатите. Прическата няма да мръдне чак до следващото измиване на косата!

Съгласна ли си с нас, че пресата с пара лесно може да замени класическата преса за коса и да се превърне в най-разпространения уред за стилизиране на косата? Сподели с нас в коментарите!

*Инструментален тест спрямо стандартна преса за коси след 15 ползвания       

Повече за: Как да носим цветна спирала

За този външен вид препоръчваме

  • L’Oréal Professionnel Paris X Karl Lagerfeld SteamPod 3.0

Свързани теми: грижа, коса, Loreal Paris, L’Oréal Professionnel Paris X Karl Lagerfeld, SteamPod 3.0

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Всички ползи на кремовете с хиалуронова киселина

Вече знаем, че хиалуронът е No. 1 съставка против стареене, която има ползи за предотвратяване на признаците на стареене и ползите, които предоставя н...