Открихме: нов твърд шампоан за коса!

Горещите летни дни са зад ъгъла, но за сметка на това пък косата ни се бори с много повече неприятели, отколкото през всеки друг сезон. Вредното слънчево лъчение, морето, хлорираната вода в басейните, изпотяването и по-честото миене на косата през лятото я правят по-податлива на увреждане и заплашват трайно да влошат състоянието и блясъка ѝ, за които толкова се трудим с помощта на различните продукти за грижа, на които се доверяваме.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Garnier (@garnier_bg)

Освен това, стандартните вредни фактори, налични през цялата година, също дебнат на всяка крачка, а шансовете за оцеляване и поддържане на качеството на косата са още по-ниски. Често сушене със сешоар, използване на преса или боядисване, в комбинация с гореспоменатите обстоятелства, са рецепта за катастрофа, а резултатът от негяе суха, тънка и увредена коса. Но това, за което малко от нас са наясно е, че твърдият шампоан е идеален шампоан! През лятото или през другите сезони, този шампоан с 94% съставки от растителен произход ще бъде най-верният ти съюзник.

Garnier Botanic Therapy

Открихме: нов твърд шампоан за коса!

Има широк спектър от начини да възстановиш косата си, но Garnier откроява в тази област, защото е осигурил естествен начин за възстановяване на увредената коса! Който и твърд шампоан от линията Garnier Botanic Therapy да изберете, ще възстановиш естествената красота и здравина на косата си.

Твърдите шампоани се предлагат в практична опаковка, така че те да могат да бъдат с теб във всяка ситуация. Освен това ще се чувстваш приятно, че едновременно се грижиш за планетата, тъй като тази опаковка може да бъде рециклирана на 100%.

Това, което ги отличава, е самият им състав от 94% съставки от растителен произход, които ще осигурят на косата ти уникална грижа и естествена красота. Също така, благодарение на малкия си, но концентриран формат, един твърд шампоан може да трае колкото два класически течни шампоана от 250 ml.*

Количеството може да варира в зависимост от дължината на косата.*

Твърди шампоан за коса

Ако и теб те измъчва суха и увредена коса, тънка коса или груба коса, няма причина за притеснение! Шампоаните за коса Garnier Botanic Therapy отговорът за всеки един от тези проблеми, а общото между тях е, че пяната е наситена и кремообразна точно като тази на течните шампоани.

Открихме: нов твърд шампоан за коса!Крехката, суха и увредена вследствие от прекомерно изсушаване, изправяне  и боядисване коса ще има най-голяма полза от шампоана Botanic Therapy Honey & Beeswax. Формулата с 94% съставки от растителен произход на твърдия шампоан Botanic Therapy за силно увредена коса, подхранва и възстановява косата без затруднения. Този твърд шампоан е за силно увредена коса с формула без силикон, за естествена на допир коса. Осигурява всички необходими грижи, има кремообразна текстура и нежна пяна като на обикновен шампоан. Улеснява разресването, а косата се обновява и подхранва, докато ухае на мед.

Ако обаче косата ти е тънка и изглежда безжизнена, Botanic Therapy Ginger Recovery е правилният избор за теб! Във формулата си с 94% съставки от растителен произход, твърдият шампоан за обновяване на косата Botanic Therapy предлага цялостна грижа, кремообразна структура и пяна като обикновен шампоан. Интензивно обновена и подсилена, косата изглежда здрава, по-силна и блестяща с фантастичен аромат на джинджифил и канела.

94% съставки от растителен произход

Otkrihme nov tvъrd šampoan za kosa2
Благоприятният ефект, който съставките от растителен произход могат да имат върху косата ти, е ясен като ден, а за теб остава да се възползваш от ефективността им! Хранителните вещества на Botanic Therapy Coconut & Macadamia интензивно хидратират косата ти и ѝ придават мекотата, за която винаги си мечтала. Обогатената с масла от кокос и макадамия формула ще направи това ниво на мекота постижимо, а неустоимият аромат на кокос ще те следва навсякъде.

По тази причина всички шампоани за коса Garnier Botanic Therapy, които не съдържат консерванти, са must have както през този, така и през останалите сезони!

Прочети още: 6 съвета за nude грим визия

За този външен вид препоръчваме

  • Garnier Botanic Therapy Solid Shampoo Honey & Beeswax

    Поръчайте веднага
  • Garnier Botanic Therapy Solid Shampoo Ginger Recovery

    Поръчайте веднага
  • Garnier Botanic Therapy Solid Shampoo Coconut & Macadamia

    Поръчайте веднага

Свързани теми: тенденция, тенденция, фризура, лято, коса, Garnier, Garnier BIO, грим за коса

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Бял молив-пастел: Нова грим тенденция 2022!

Много момичета избягват бялото и рядко го включват в грим рутината си. Тенденциите обаче диктуват обратното...