Осмели се за цялостна промяна на цвета на косата през това лято!

Всички момичета, които никога не са си боядисвали косата, знаят колко е трудно да направят тази стъпка, особено ако желаният цвят е коренно различен от естествения им. Да, говорим за онези драстични промени от тъмно в русо, за онези дръзки и предизвикателни трансформации, за които дори и известни трудно се решават.

Забрави за страха, че ще унищожиш косата си, ако избереш да направиш такава невероятна промяна. Всичко това може да се избегне с адекватна и целенасочена грижа за косата. Лятото не е време да се играе на сигурно. Дори и известните модели, като Емили Ратайковски, са доказателство за това.

Легендарната брюнетка се превърна в блондинка

След месеци в изолация, легендарната брюнетка Емили Ратайковски реши да освежи лятната си визия, като промени цвета на косата си и се присъедини към клуба на блондинките. Промяната на цвета на косата е нещо, за което Емили доста е мислела, но се е притеснявала за последствията за косата си след такива процедури.

“ Никога не съм боядисвала косата си, нито рязко съм променяла дължината ѝ. Изключително приятно ми е, че Kérastase ми даде благословията си да стана блондинка. Тъкмо отпразнувах рождения си ден и съм много щастлива, че излизам от изолацията със свежа визия. Смисълът на красотата е да бъде забавна и експресивна, а това определено е най-забавният момент от живота ми, по отношение на красотата.“

 

Как да се грижим за светла коса?

Новият любим ритуал за грижа за косата от Емили включва линията Kérastase Blond Absolu, която ѝ помага през това приключение, и която ѝ осигурява перфектна грижа и тониране на русата ѝ коса.

Тази линия за грижа за косата е подходяща за светла коса, независимо от това кой нюанс и начин за боядисване избереш това лято. Тя поддържа и запазва желания светъл цвят, кичурите, косата, боядисана с техники като балеаж, омбре и други, както и коса, преминала през драстични промени на цвета, като избраната от Емили.

Kérastase Blond Absolu линия

Blond Absolu линията съдържа: душ гел за светла коса и коса на кичури, лилав душ гел против медни тонове, интензивна грижа за светла коса или коса на кичури, лилава маска против медни тонове за светла коса с хладни кичури, както и универсален серум, предпазващ от топлина за светла коса и коса на кичури.

 Продуктите от тази линия съдържат хиалуронова киселина, цвят от еделвайс и ултравиолетови неутрализатори.

Хиалуронова киселина

Въпреки че си свикнала да чуваш за хиалуронова киселина най-често при продуктите за грижа за кожата, трябва да знаеш, че тя е изключително полезна и за косата ти. Тя изглажда косата, попълва и възстановява косъма и възпрепятства пречупването му.

Цвят от еделвайс

Продуктите от тази линия съдържат дори и цвят от еделвайс, който е най-чистият безсмъртен цвят от глетчерите на швейцарските Алпи, познат по това, че успешно издържа на всички метеорологични условия. Еделвайсът изглежда като нежен цвят, но антиоксидантните му и защитни способности са удивителни.

 

Ултравиолетови неутрализатори

Някои от най-силните нежелани ефекти, с които момичетата се сблъскват след боядисване, са непостоянен цвят, нежелани рефлекси и липсва на наситеност на цвета. Затова тази линия съдържа и ултравиолетови неутрализатори, направени от смес от русо и лилаво, които директно и дълготрайно неутрализират нежеланите тонове, като изтъкват рефлексите и кичурите, и пробуждат естествения блясък на косата.

Ще бъдеш ли и ти дръзка като Емили това лято? Сподели с нас в коментарите!

Прочети повече за: Как да избереш розово червило според тона на кожата

За този външен вид препоръчваме

 • Kérastase Paris Bain Lumiere

  Поръчайте веднага
 • Kérastase Paris Bain Ultra Violet

  Поръчайте веднага
 • Kérastase Paris Blond Absolu Masque Ultra Violet

  Поръчайте веднага
 • Kérastase Paris Blond Cicaflash Treatment

  Поръчайте веднага
 • Kérastase Paris Cicaplasme

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, тенденция, мода , лято, коса, Kerastas

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да предпазиш кожата си през зимата?

Ако през този сезон искаш да осигуриш хидратация на кожата си, подготвили сме ти феноменални продукти, с които не можеш да сбъркаш...