Как да нанесеш грима за коса

Гримът за коса завладя целия свят за нула време. Желанието на всяка жена да експериментира с боите за коса без негативни последствия най-накрая е реалност. Гримът за коса пада след само едно измиване, а се предлага в много и разнообразни нюанси. Ако си достатъчно храбра и дръзка да ги пробваш, ето по какъв начин можеш да го направиш без абсолютно ничия помощ.

Kak da naneseš grima za kosa

Как се нанася гримът за коса Colorista?

Първо да подчертаем – за да ползваш грима за коса, няма нужда да ходиш на фризьор. Лесно можеш сама да нанесеш този продукт. Боядисването трае около 20 минути, а боята се нанася самовърху кичурите, не и върху скалпа ицялата коса, , така че без проблеми ще постигнеш така популярните омбре и балеаж ефект. Изборът на цветове наистина е голям, а понеже Colorista пада след първото измиване, ще можеш да експериментираш на воля.

Kak da naneseš grima za kosa

Как се сваля Colorista грим за коса?

Ако си дете на 90-те, вероятно си спомняш периода, когато спреят за коса доживя своя апогей. Особено неприятното при спрея е онова лепкаво чувство, от което не можехме да се отървем дори след няколко измивания. С грима за коса това няма да ти се случи. Разбира се, ще усетиш промяна, но тя няма да е неприятна или драстична. След измиване косата ти ще бъде точно както преди да нанесеш боята, без абсолютно никаква разлика. Точно както е и при грима за лице.

 

Как да избереш нюанс?                                    

След като вече знаеш, че боята пада след едно измиване, не му мисли много, а пробвай  всеки цвят, който пожелаеш! Трябва да внимаваш единствено за това дали на опаковката пише, че продуктът е предназначен за брюнетки или блондинки. Ако си руса, а ползваш продукт за брюнетки, няма да можеш да го свалиш със само едно измиване. Можеш да избираш между розови, лилави, сини, зелени и сиви нюанси, а можеш и да ги комбинираш и да постигнеш ефект на дъга в косата!

Kak da naneseš grima za kosa

Повече за: Сива коса: как да се гримирам за странната тенденция в косите

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Millenial Pink

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Rose Gold

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Raspeberry

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Purple

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Metallic Blue

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Green

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Grey

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Cobalt

  Поръчайте веднага

Свързани теми: тенденция, стил , грим за коса, colorista

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да постигнем ефекта на двойна очна линия?

Този неустоим ретро стил с футуристични елементи се пренесе от модните подиуми върху почитателките на грима със скоростта на светлината, а причините з...