Hair makeup – боя за смелите 2

Синя коса – светли, тъмни и металически нюанси

Напоследък, много знаменитости избират атрактивния син цвят за боядисване на косата си. Голям брой звезди на Холивуд минаха през сините кичури и превърнаха сините коси в голяма модна тенденция. Доскоро запазена само за Мърдж Симпсон, синята коса днес е синоним за свободни по дух момичета, които не се съобразяват с общоприетите норми. За блондинките са подходящи по-светлите нюанси, нежносини както и металически, докато на брюнетките страхотно отива коса в цвят кобалт.

 

Грим за синя коса

Избирай внимателно грима който да съчетаеш със синята си коса. Когато става дума за сенки за очи, заложи на неутрални, земни цветове които да съчетаеш с черен молив за да създадеш лек опушен грим. Старай се да не прекаляваш с контурирането и нанеси съвсем малко количество бронзант въху скулите. За ефектна дневна визия избери червило в телесен цвят, докато за вчерна визия можеш да експериметнираш с червила в морскосиньо, сиво или черно.

Зелена коса за най-смелите

Преди време, зеленият цвят бе безкраен кошмар за блондинките, които се опитваха да неутрализират прекалено жълтите тонове от изрусяване на косата. Днес обаче, голям брой представителки на нежния пол съзнателно се стараят да оцветят косата си в зелено. Брюнетките изглеждат изненадващо естествено със зелена коса, докато русокосите трябва да заложат на тук-таме по някой зелен кичур за да привлекат вниманието на околните.

 

Грим за зелена коса

Гримът ти задължително трябва да е в натурални тонове. Цветовете като кафяв, златен и нежночервен са изключитлен избор. Ако заложиш на ярки цветове върху клепачите, бъди сигурна че ще заприличаш на герой от научнофантастичните филми, а това определено не е нещо към което се стремиш. Що се отнася до червилото, всички нюанси на червеното пасват страхотно на косата в зелени тонове.

Сребристи нюанси в чест на белите коси

Белите коси са на мода! Докато преди жените се срамуваха от белите си коси, сега милениалите полудяват по тях. Сребристите оттенъци стоят еднакво добре както на русокоси, така и на брюнетки, не са прекалено натрапчиви и придават нотка елегантност, която е трудно постижима с останалите цветове. Според експертите за стилизиране на косите, сребърното е новото черно!

Hair makeup – боя за смелите 2

Грим за сребриста коса

Ако решиш да оцветиш косата си в сребристо, свободно заложи на по-тежък грим. Очите, миглите, веждите, скулите – гримирай всички части от лицето както за вечерен грим. Неутралните тонове не са подходящи за тази визия, тъй като остават напълно незабележими на фона на сребристите тонове в косата. Затова, дай свобода на въображението си и заложи на ярки и пъстри цветове в грима.

Допълнителен съвет

Смесвайки различните бои от Colorista серията можеш да получиш коса с цвят на дъга, която е абсолютен хит за тази година. Важно е да знаеш че, косата дъга предпочита семпл грим. И не забравяй, Colorista боите падат при измиване, затова не се страхувай да експериментираш колкото щеш.

Повече за: Hair makeup – боя за смелите

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Millenial Pink

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Rose Gold

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Dirty Pink

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Purple

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Metallic Blue

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Green

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Grey

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Cobalt

  Поръчайте веднага

Свързани теми: тенденция, тенденция, фризура, мода , коса, Loreal Paris

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Искаш обем и извити мигли без уред за извиване? Да, възможно е с тази спирала!

Ако смяташ, че нищо не може да изненада миглите ти, приготви се за нещо съвсем ново...