Hair makeup – боя за смелите 1

Millenial pink и други нежнорозови нюанси

В детството ни, всички свързвахме розовия цвят с куклата Барби, но в днешни дни розовите нюанси са сред най-разпространените в боядисвнато на косата. Ежедневно по улиците срещаме момичета които гордо носят розов цвят в косите си. Millenial pink е един от най-често използваните нюанси на розовото.

Millenial pink косата отказва да си тръгне. Почти няма светозвноизвестна млада звезда, която да не е опитала този нюанс върху косата си. Millenial pink всъщност е розов цвят със сини оттенъци. Този нюанс има нежно и женствено излъчване. Още един нюанс, идеален за ефект на коса „целуната от слънцето“ е Rose gold, със златисти пигменти.

 

Грим за коса в нежнорозово

Ако решиш да заложиш на коса в нежнорозово, трябва внимателно да избираш цветовете в грима. Стой далече от оранжевите и тъмнокафявите нюнаси, тъй като те не комплементират добре с розовото. Опушен грим и червило в яркорозови тонове са отличен избор. Също така, избягвай хайлайтерите със златисти оттенъци, защото създават твърде силен контраст с розовите нюанси.

Горещо розово и малинено

Ако не си любителка на нежнорозовите оттенъци, и за теб също има решение. Можеш да избереш цветовете като горещо розово или малинено, които ще те постават в центъра на вниамнието. Оцеветена от корените до върха коса, в цветове като hot pink и малинено може да изглежда доста плашещо, и поради това използването на грим за коса е печелившото решение. Няколко кичура в яркорозови нюанси ще накарат силната ти натура да изпъкне на преден план и съвсем сигурно ще те отличат от тълпата.

 

Грим за коса в яркорозово

Косата в яркорозови нюанси сама по себе си е достатъчен акцент във визията и затова гримът ти трябва да е семпъл, особено през деня. Деликатно подчертани очи и червило в телесен нюанс стоят перфектно на коса в малинени или горещо розови нюанси. За да превърнеш визията от дневна към красива вечерна, използвай очна линия с която да подсилиш ефекта на подчертаните очи и нанеси малко количество бронзант. Целта е да създадеш възможно най-естествена грим визия, за да не изглеждаш прекалено грубо и натрапчиво.

От светли до тъмни оттенъци на лилавото

Лилавата коса до скоро се срещаше в изобилие само на пънк-рок концерти, докато днес тя оглавява модните тенденции в боядисване на косите. От люляково, през лавандулово до сливово – всички нюанси на лилавото са върху косите през този сезон. Позволено е и съчетаване на два или повече нюанса,за създаване на ефект на плавно преливащи се кичури. Лилавият цвят ти дава възможност да  играеш с нюансите и да пуснеш на воля фантазиите си.

Hair makeup – боя за смелите

Грим за лилава коса

Ако заложиш на по-светли оттенъци на лилавия цвят в косата, избирай гримове от по-тъмната цветова гама, за да създадеш красив контраст и да подчертаеш естествения цвят на очите и кожата ти. Червилото което да допълва вечерната ти визия може да в кръв-червен нюанс. За оцветяване на клепачите ти можеш да избереш няколко различни нюанса сенки, които да придадат допълнителна дълбочина към погледа.  Ако решиш да заложиш на тъмнолилави оттенъци в косата си, задължително използвай гримове от светлата цветова гама. Малко количество прасковен руж върху скулите ще придаде свеж и здравословен вид на лицето.

Повече за: Грим в стил бохо

За този външен вид препоръчваме

 • Loreal Paris Colorista Hair Makeup Millenial Pink

  Поръчайте веднага
 • Loreal Paris Colorista Hair Makeup Rose Gold

  Поръчайте веднага
 • Loreal Paris Colorista Hair Makeup Raspeberry

  Поръчайте веднага
 • Loreal Paris Colorista Hair Makeup Purple

  Поръчайте веднага
 • Loreal Paris Colorista Hair Makeup Metallic Blue

  Поръчайте веднага
 • Loreal Paris Colorista Hair Makeup Green

  Поръчайте веднага
 • Loreal Paris Colorista Hair Makeup Grey

  Поръчайте веднага
 • Loreal Paris Colorista Hair Makeup Cobalt

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , тенденция, стил , коса

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Важно е да избереш подходящия за твоя тип кожа праймър, за да изпиташ всички ползи на този любим продукт за гримиране !

Едни и същи продукти за гримиране, в това число и праймърите за лице, изглеждат напълно различно на различните типове кожа, така че е важно да избереш...