Грим за коса – кратък урок

Трябва да признаеш, че през последните няколко години гримовете завладяха света. Някога жените и момичетата са носили само мъничко спирала на миглите и може би руж, а днес повечето представителки на нежния пол и до магазина не отиват без база, хайлайтер, бронзант, коректор, фон дьо тен… Просто времената са други. Същото важи и за косата. Благодарение на грима за коса и за ужаса на всички фризьори, можеш да експериментираш с цвета на косата в уюта на дома си!

Grim za kosa – kratǎk urok

Защо изпитваме нужда да променяме цвета на косата си         

Сигурно и ти, както и повечето от нас, в определен момент от живота си поискала да експериментираш с цвета на косата. Говори се, че жените и момичетата променят цвета на косата след големи промени в живота – край на дълга връзка, нова работа, преселване в друг град или държава. Най-вероятно обаче ти се е случвало да се озовеш на няколко метра от фризьорския салон и точно преди да влезеш, за да направиш драстична промяна, да си задаваш въпроса дали няма след това да съжаляваш и дали наистина е добра идея изведнъж от брюнетка да станеш блондинка, да си направиш розови кичури или да боядисаш цялата си коса в някой съблазнителен нюанс на сиво.

А какво ако постоянният цвят не ти хареса!?

Реално погледнато има сериозен риск след такъв тип експеримент повече да приличаш на анимационен герой, отколкото на Ким Кардашиян в розовата или сивата ѝ фаза. За щастие, L’Oreal Paris създаде специалната серия hair makeup или гримове за коса, която ти позволява да експериментираш. Тази боя за коса се премахва след едно измиване, така че на воля ще можеш да пробваш различни цветове за косата си! А ако съответният нюанс не ти допадне, при следващото миене боята ще падне и ще изглеждаш сякаш абсолютно нищо не се е случило!

Grim za kosa – kratǎk urok

Цветове и нюанси на грима за коса

Colorista гримове за коса има голям брой нюанси както за брюнетки, така и за блондинки. Пробвай розови, тъмносини, зелени, жълти и сиви нюанси, които ще паднат още при първото измиване. Можеш да експериментираш с който стил пожелаеш – омбре, балеаж, кичури…гримът за коса ти позволява да си играеш колкото ти душа иска!

Повече за: Hair makeup – боя за смелите 1

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Millenial Pink

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Rose Gold

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Raspeberry

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Purple

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Metallic Blue

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Green

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Grey

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Cobalt

  Поръчайте веднага

Свързани теми: тенденция, стил , коса, Loreal Paris, грим за коса, colorista

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Женски парфюми: Топ 6 аромата за тази пролет

Време да замениш тежките зимни парфюми с леки, освежаващи нотки, които вдъхновяват и ухаят на пролет...