Ева Лонгория разкрива начините за скриване на побелелите косми в карантината

По време на изолацията се убедихме колко много зависим от уменията на други хора, чиито професии сме приемали за даденост, на първо място сред които се класират фризьорите и специалистите от козметичните салони.

Онова, което вероятно забравяме обаче е, че по време на пандемия пред същите трудности са изправени и онези, които само до преди няколко месеца са били под светлините на прожекторите и центъра на внимание. Затова останахме изненадани от Ева Лонгория, която разкри на феновете си не само как тя самата се справя с побелелите косми, но и достъпно за абсолютно всички решение за този проблем, а не само за звездите.

Ева Лонгория – Моментът на искреност, който промени всичко

Не се случва често известните да показват недостатъците си публично и затова сме свикнали да ги възприемаме като перфектни хора. С искреността си обаче Ева Лонгория напълно разби тези предразсъдици и показа на милионите си фенове, че и известните се сблъскват с абсолютно същите проблеми като нас, и че във възникналата ситуация трябва да търсят алтернативни решения за тях.

Една от най-известните „Отчаяни съпруги“ вече е навлязла в четиридесет и петата си година и при са започнали да се появяват бели косми, точно както и при простосмъртните на тази възраст. Поради изолацията, те са по-забележими от всякога и това ясно се вижда в самото начало на видеото, което тя качи за почитателите си.

Ева Лонгория и нейното магическо решение

 Най-лесното и бързо решение се крие във вълшебното флаконче на Loreal Paris Magic Retouch спрей за прикриване на бели косми. Ева сподели въодушевлението си от този продукт, който само за няколко секунди скрива всичките ѝ бели косми. Тя показа всичко във видеото си, от това колко лесен за ползване е спреят, колко естествено изглежда на косата ѝ и колко бързо се суши, така че не пада по лицето и не остава по ръцете при допир.

Не след дълго коментарите на изумените почитатели започнаха да прииждат, като сред тях бяха и някои от известните ѝ приятели, като Серина Уилямс, Оливия Мън и много други.

Появата на бели косми в 20-те години не трябва да те изненадва

Повечето момичета се изненадват неприятно, когато в двадесетте и тридесетте си години забележат, че имат побелели косми, които се появяват при недостатъчно меланин и пигменти във фоликула на косъма. Причините за появата на бели косми в тази възраст са много, от генетични предпоставки, липса на витамин B 12, до пушене и стрес. По тази причина все по-често се забелязва поява на бели косми в тази възраст.

Боядисване на косата обаче не е единственото решени! Колкото по-късно започнеш да си боядисваш косата, толкова повече ще предпазиш естествения ѝ цвят и здравината на космите ти. Затова ти препоръчваме да не прибягваш веднага към боядисване на косата, а да дадеш шанс на такива временни решение, като Magic Retouch спрея за прикриване на побелели косми, препоръчан от Ева Лонгория.

Защо Magic Retouch е добър избор и за теб?

Loreal Paris Magic Retouch спрей отлично се слива с цвета на косата, независимо от това дали е боядисана или не и я прави още по-красива. Лесен е за нанасяне, издържа до следващото измиване на косата и се предлага в много нюанси, за всички цветове коса.

Така Ева Лонгория скрива белите си косми, когато не бърза

 Ева ни показа как действа, когато ползва бързия и ефикасен Magic Retouch, но тук мисията ѝ не свършва, защото тя отново впечатлява феновете си с друго видео, като има представя Loreal Paris Excellence Creme боя за коса.

Тя я нанася съвсем внимателно в основата на косата, където са белите косми, втрива боята и я нанася навсякъде, където трябва да прикрие бели косми. Този път тя оставя боята на косата само 30 минути, след която я измива, нанася балсам и я изсушава. Ефектът е невероятен!

Най-хубавото от всичко е, че тези впечатлили толкова известни личности продуки са ти достъпни онлайн и можеш да ги поръчаш просто с клик на снимката на продукта под текста!

Повече за: Не смееш да се боядисваш сама вкъщи: Имаме решение за теб!

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Magic Retouch Golden Brown

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Magic Retouch Le Brun

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Magic Retouch Medium Iced Brown

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Magic Retouch Black

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Excellence Creme Natural Dark Brown 4

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Excellence Creme Natural Iced Brown 5.15

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Excellence Creme Natural Light Blonde 9

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Excellence Creme Natural Rich Auburn 5.6

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , грижа, фризура, мода , Ева Лонгория, посланик на L’Oreal, коса, Loreal Paris, грим за коса, colorista, Magic Retouch, Грижи по време на пандемия

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Съвети как да освежиш пролетния си вид и да избегнеш пролетната умора по лицето

Въпреки че повечето хора се чувстват енергични и жизнено, когато настъпи пролетта, отделни хора може да се почувстват точно обратното, изтощени и лета...