Кои са цветовете които ще властват и този сезон?

Огледален ефект

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Колко пъти си поискала да превърнеш ноктите си в малки стакълца? Лаковете на Essie са идеални за създаване на огледален ефект върху ноктите, и са едни от най-популярните.  Препоръчваме ти да пробваш тази тенденция и ти гарантираме че ще те въодушеви. Освен че изглежда изключително стилно и красиво върху ноктите, този маникюр е изключително практичен. Достатъчно е да нанесеш лака върху предварително добре оформени нокти и блясъкът му ще сътвори чудеса. Уникално нали?

Рубинено червено

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Този цвят се нарежда на върха на класацията на най-популярните цветове за зимата. В него рубинено червените нюанси се преплитат с открояващите моряшко сини нюанси. Не се учудвай ако в този лак се влюбиш от първ поглед, защото цветът му носи експлозия от женственост

Шампанско

С  този цвят ще внесеш нотка уникалност и зимна магия в ежедневието си. Раъбира се, не бива да забравяш за топлака, който ще запази магията върху ноктите ти за по-дълго време. Убедени сме, че този лак много бързо ще се превърне в любимия ти.

Обичам 90-те

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Благодарение на този лак, и най-обикновената визия се превръща в ефектно хрумване.

Лилавите тонове с уникалния блясък на зелено-сините нюанси придават придават неповторим ефект на маникюра. Dressed to the nineties е прекрасен избор за всички истински бунтарки, които знаят какво искат и как да го получат.

Повече за: Маникюр за зимата

За този външен вид препоръчваме

 • Essie Wicked – Creamy

  Поръчайте веднага
 • Essie Dressed To The Nineties

  Поръчайте веднага
 • Essie Stitches

  Поръчайте веднага
 • Essie Ballet Slipers

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Двуцветен маникюр

Нюансите се преплитат, възможностите се умножават до безкрай и затова не учудва фактът, че жените по света полудяват по този вид изкуство връху ноктит...