Какъв лак да изберем ако носим бижута

Обожавате красиви бижута, особено пръстени? Тези малки украшения за пръстите са част от вашето ежедневие? Ние подбрахме няколко интересни идеи, как да подчертаете красотата на любимите си бижута с подходящо избран маникюр.

Розово - цветът на нежността

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Червените и всички нюанси на розовото са изключително подходящи за всички любителки на малките украшения за пръстите. Класическото червено върху ноктите винаги е на мода, и добавя нотка елегантност към цялата визия. Розовото е цветът на нежността, и розовият маникюр кара ръцете да изглеждат още по-нежни, красиви и добре поддържани.

Розовият лак е идеален начин за създаване на така наречената 'babydoll'  визия. Трябва да внимавате обаче при нанасянето на основа под този цвят, защото лесно може да се случи да подчертае неправилностите по ноктите.

Блясък връху ноктите

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ако искаш да внесеш малко разнообразие в тези цветове, винаги можеш да добавиш малко брокат върху ноктите си. Брокатът е подходящ избор за вечерни визии, но пасва идеално и в комбинация с класически джинси за създаване на красива дневна визия. Също така, брокатените частици прикриват дребните несъвъсршенства по ноктите.  

Ти си любитлка на необикновени нюасни върху ноктите си? То тогава заложи на тюркоазения цвят, който не само привлича вниманието към ръцете ти, но и допълнително обогатява цялата ти визия.

Експериментирай

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ако обичаш да експериментираш, пробвай да комбинираш сини и розови нюанси, към които да добавиш и малко лак в златисто. Макар това да звучи доста странно, така разкрасени нокти идеално съвпадат със златните бижута, които предпочиташ да носиш.  

Повече за: Маникюр според тоалета

За този външен вид препоръчваме

 • Essie Muchi, Muchi

  Поръчайте веднага
 • Essie Sil Vous Play

  Поръчайте веднага
 • Essie 92 Aruba Blue

  Поръчайте веднага
 • Essie Turquoise & Caicos

  Поръчайте веднага
 • Essie Really Red

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Маникюр за къмпинг

Какво по-хубаво от зеленината и спокойствието на планината...