Идеи за шарен маникюр

Брокат, брокат, брокат

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Брокатените частици са абсолютен хит за тази година. Брокатът ще внесе много настроение в мрачните студени дни, а ноктите ти ще изглеждат бляскави и симпатични. Предимството на брокатения маникюр е в това, че изключително добре съвпада с почти всеки цвят. Можеш да избереш цвят който ти идва наум, върху него нанеси брокатени частици и наслаждавай се на  ноктите си.

Двоен френски маникюр

Още една страхотна идея за шарен маникюр, който да привлече вниманието на околните – двоен френски маникюр. Първо нанеси основа върху целата нокътна плочка и изчакай да изсъхне добре. Нанеси лак с брокатени частици по върха на нокътя а след това плътно до него нанеси още една черта в друг цвят. За основата е препоръчително да избереш лак в неутрален цвят.

Пастелен маникюр

За всички момичета които не са любителки на броката, шареният пастелен маникюр е едно от решенията. Избери лак в ненатрапчив пастелен цвят, който да използваш като основа.  Изчакай да изсъхне добре, а след това с помощта на седефен лак рисувай къси, зигзагообразни черти върху ноктите си. Играй си с цветовете и развихри фантазията си.

Вълна върху ноктите

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Започни, като лакираш ноктите си с безцветен лак. За разкрасяване на ноктите избери три нежни цвята които си съвпадат като например нежно бежово, светло и тъмно сиво. Направи вълни върху ноктите си, като започнеш от най-тъмния нюанс. Този лек, носещ настроение маникюр със сигурност ще преивлече вниманието на околните.  

Повече за: Двуцветен маникюр

За този външен вид препоръчваме

 • Essie Blanc

  Поръчайте веднага
 • Essie Chinchilly

  Поръчайте веднага
 • Essie Ballet Slipers

  Поръчайте веднага
 • Essie Aruba Blue

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Завръщане в 90-те

С новата есенна колекция лакове за нокти на Essie...