Идеи за новогодишен маникюр

Всяка жена иска да изглежда неповторимо по време на празниците и да заблести с пълна сила. Традиционно за новогодишната нощ избираме лъскави рокли и поли които да съответстват на празничната светлина. Също така, блясъкът и брокатът са неотменна част от новогодишния маникюр.

Брокат, перли, бляскави кристали...

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Всъщност, всеки маникюр с брокат и украса изглежда много по-празнично. Съчетаването на различни цветове лак с различни брокатени частици  придава истинкси разкош на маникюра. Имаш свободата да избираш съчетание което най-много ти допада. Черен лак съчетан със сребърен или златен брокат е едно от решенията на които ти предлагаме да заложиш в празничната нощ.

Маникюр в златисто

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Златистите цветове са неразделна част от всяка тържествена визия. Маникюрът в златисто е страхотно допълнение към всеки по-елегантен и женствен тоалет, и сме сигурни че няма да сгрешиш ако разкрасиш ноктите си с лак в златисти цветове за новогодишнта нощ.

Маникюр в червено

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Червеният цвят се свързва с радост, ведрост и празнично настроение. Поради това, червеното  определено е сред най-често срещаните цветове за новогодишния маникюр. Червените нокти превърщат цялостната визия в изключително стилна и шикозна, и умело се съчетават с всеки вид облекло.

Nude маникюр

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ако все пак искаш да имаш красив маникюр без да се набива много на очи, избери лак за нокти в някой неутрален нюнас. Телесните нюанси винаги са удачен избор, тъй като дават възможност за различни цветови комбинации в облеклото. Няма да сгрешиш и ако ги разнообразиш с някоя украса.

На какъвто и маникюр да заложиш в новогодишната нощ, важно е да го носиш с радост и самочувствие. И да се отдадеш на празничното наастроение.

Повече за: Завръщане в 90-те

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Licorice

    Поръчайте веднага
  • Essie Clambake

    Поръчайте веднага
  • Essie Ballet Slipers

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Грижа за ноктите на плажа

За да бъдат ноктите ви красиви и на плажа, те изискват специална грижа...