Грижа за дълги нокти

 

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Почти сме сигруни, че няма жена която да не е любителка на дългите нокти. Но, колкото и да придават чар на цялата визия, дългите нокти изискват специална грижа. С по-дългите нокти трябва да сме особено внимателни, затова подбрахме няколко съвета които могат да ви бъдат от полза.

Масаж на кожичките

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Правилната грижа е ключов фактор за красиви дълги нокти. Редовно хидратирайте и подхранвайте кожата на ръцете, и не забравяйте за кожичките. Ежедневно правете лек масаж на кожичките, тъй като те са изключително важни за здравето на ноктите.

Решение 3 в 1

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Преди прилагането на любимия цвят лак за нокти, почистете добре нокътя и нанесете един слой база.  Изчакайте да изсъхне и след това нанесете лака, а върху него задължително е нанасянето на топлак. Топлакът осигурява дълготраен цвят. Препоръчваме ви Essie Base Coat All In One, съчетаващ в себе си действията на основа, заздравител и топ лак. Essie Base Coat All In One постепено укрепва ноктите като им придава нежен и естествен блясък.

Различните типове нокти имат различни особености и това определя различни необходимости от ежедневна грижа. Благодарение на Essie Base Coat All In One основата, ноктите изглеждат като дело на професионалист. Ноктите са здрави, силни, напълно гладки и готови за нанасяне на лак в любимия ви цвят.

Повече за: Ръце и нокти като на модел

За този външен вид препоръчваме

  • Essie All In One

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Кои са цветовете които ще властват и този сезон?

Те ще красят маникюра ни през по-голямата част от зимата...