Френски маникюр у дома

Независимо от модните тенденции, френският маникюр си остава класика. С този вид маникюр ноктите изглеждат чисти и добре поддържани, което го прави изключотелно подходящ за всички поводи. Френският маникюр може да изглежда труден за изпълнение, но всъщност за направата му не са нужни някакви особени умения. Вижте как лесно да си направиш лесен маникюр у дома:
 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

1. Подготовка на ноктите

След отстраняване на всички остатъци от лака върху ноктите, с помощта на пила коригирай формата на ноктите. Те трябва да са с еднаква дължина. Върху добре почистените нокти нанеси основа, която подготвя нокътната плоюка за нанасяне на лак.

2. Перфектна основа за перфектен ефект

Нанеси безцветен лак, който изглажда и изравнява нокътната полочка. Много жени подценяват тази стъпка, но нанасянето на безцветен лак играе изключително важна роля в създаването на френски маникюр. Винаги използвай качествен лак, за да си сигурна че ще се възпозлваш максимално от предимствата му. Препоръчваме ти серията везцветни лакове на Essie, които се задържат върху ноктите за по-дълго време.

3. Бялото - символ на елегантност  

С помощта на бял лак лакирай върховете на ноките. Ако не си достатъчно сръчна и нямаш прецизна ръка, използвай специално предназначени лентички за френски маникюр, които ще те улеснят в тази задача. За да предотвратиш лющенето на белия лак, препоръчваме ти да използваш лак на Essie.

4. За ефект като от салон

 Като финален щрих нанеси Essie gel setter, който придава страхотен завършен вид на ноктите. Освен това, той удължава трайността на лака.

Повече за: Двуцветен маникюр

За този външен вид препоръчваме

 • Essie First Base

  Поръчайте веднага
 • Essie Blanc

  Поръчайте веднага
 • Essie Pearly White

  Поръчайте веднага
 • Gel Setter Essie

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

5 необичайни бюти трика

Странни са, дори малко налудничави, но са уникални и много ефективни...