Двуцветен маникюр

Благодарение на голямото разнообразие на интересни съчетания, двуцветният маникюр се превръща в истински тренд. Нюансите се преплитат, възможностите се умножават до безкрай и затова не учудва фактът, че жените по света полудяват по този вид искуство връху ноктите.
 

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

Френски маникюр

Двуцветният маникюр изисква добро съчетаване на цветовете, но ако смяташ че не си достатъчно сръчна за да създадеш уникално съчетание върху ноктите си, винаги можеш да заложиш на класическия вариант – френски маникюр. Предимството на френския маникюр е че може да се създаде при всяка дължина, както и върху абсолютно всяка форма на нокътната плочка.

Но този път, не използвай традиционните цветове за създаването му, а избери лакове в контрастни цветове.

За добро настроение

Нокти на райета изглеждат изключително весело и свежо. Този вид двуцветен маникюр се прави много лесно и изглежда наистина ефектно. Той може да бъде от хоризонтални или вертикални линии на всички нокти, или само върху един от пръстите. Избери двата любими Essie нюанса и създай весел маникюр, привличащ вниманието на околните.

Нарисувай зодията ти

С малко търпение и креативност, можеш да сътвориш чудеса върху ноктите си. Развихри въображението си и украси ноктите си в свой собсвтен стил. Изрисувай цветчета, сърца, клончета...Или пък зодията ти. Със сигурност ще привлечеш вниманието.

Повече за: Черно на...червено

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Ballet Slipers

    Поръчайте веднага
  • Essie Bahama Mama

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Лак за нокти според зодията ти – Втора част

Време е да продължим с останалите шест зодии...