Черно на...червено

Лакът за нокти е онзи финален щрих, който сякаш напълно завършва нашата визия. Той може да е много деликатен и незабележим, но и много категоричен. Точно такива – категорични, два нюанса сме избрали да ти представим като едни от най-актуалните за сезона макар да не са в типичните за лятото бонбонени цветове...

Черно

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Цветът, който сякаш властва в гардероба на много от представителките на нежния пол, е готов да се пренесе с пълна сила върху ноктите през горещите дни. Черният лак за нокти е заявление за самоувереност и уникалност, която не може да бъде подмината. Нашето предложение е да заложиш на любимата марка лакове Essie, които предлагат черен лак, с толкова добра покривност, че само след едно нанасяне ще си очарована и няма да има нужда да го повтаряш. Черният лак е присъщ за красавици, които са едновремнно бунтарки, но и стилни. С тъмните нокти те придават очарование на визията си, която е също толкова категорична, колкото и те самите.

Червено

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Червеното е цвета, който ще обсеби макиаж и бюти индустрията този сезон. От червилата и лаковете, той се пренесе и върху сенките за очи. Червеното е цвят, който се свързва със страстта и блясъка на стария Холивуд и е типичен за красавиците, които обичат класическата красота и елегантното присъствие. Червеният лак може да бъде намерен в много и различни нюанси, което го прави много по-адаптивен към желанията на потребителките. Доматено червено, винено червено, класическо червено или дори червено вдъхновено от цвета на динята – всички тези нюанси намират почетно място в палитрата на Essie, от която ти предлагаме да грабиш с пълни шепи. Ако определяш себе си като страстна, красавица с класически и елегантен стил – червеното е твоят цвят, с който да покориш пролетта.

Повече за: Маникюрът на пролетта

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Long Lasting Nail Polish 60 Really Red

    Поръчайте веднага
  • Essie Long Lasting Nail Polish 88 Licorice

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Идеи за шарен маникюр

Бъди различна, разчупи ежедневието с нещо интересно...