5 начина да съживиш маникюра си

Всички представителки на нежния пол обичат добрия маникюр, но повечето пъти неговото поддържане е много трудно и времеемко. Особено ако създаваме красивите си нокти у дома, възможността да съсипем маникюра си, докато отключваме вратата или докато си обуваме обувките, например, е голяма. Бързата реакция в тези ситуации е от особено значение, но е важно да знаем и малките трикове, които да ни помогнат в съживяването на макинюра по най-страхотния начин.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

#1 Нанеси топлак

Ако ноктите ти нямат блясък и имат много леки драскотинки, които само ти можеш да забележиш, когато се вглеждаш в тях, то твоето решение е да нанесеш топлак. Той ще даде блясък на маникюра ти и ще го предпази за още няколко дни в добро състояние.

#2 Съсредоточи се върху върховете

Върхът на ноктите ти много лесно се разваля, особено ако прекарваш много време работейки на компютър. Поправи ноктите си като нанесеш тъник слой лак само на върха им. Може да добавиш дори друг цвят за повече настроение, но запомни – повтори това действие два пъти за издръжливост.

#3 Добави брокат

Всяка от нас има лак с брoкат и той е напълно идеален за замаскиране на несъвършенства. Използвай го във всеки момент, в който забележиш обелване на лака ти.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

#4 Малко ацетон

Понякога лакът се обелва и единственото бързо решение да запълним тази дупка е отново да нанесем от същия цвят на мястото, на което лакът ни е паднал. Потопи показалеца си в лакочистителя и потъркай „петното“ без лак. По този начин ще изравниш ръбчетата и много по-лесно ще слееш новия лак със стария ти.

#5 Омекотявай кутикула

Много често, въпреки че маникюрът ни е в добър вид, нещо с него не е наред и сякаш е напълно несъвършен. Причината за това усещане идва от лошо поддържаните кожички около ноктите ни. Винаги нанасяй олио за омекотяване на кутикула, даже ти препоръчваме да си вземеш и едно в офиса, за да може след всяко измиване на ръцете си да подхранваш кожичките, които са от голямо значение за красивите ръце.

Повече за: Перфектната основа за красив маникюр

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Good to Go

    Поръчайте веднага
  • Essie Blanc

    Поръчайте веднага
  • Essie Nail Polish 27 Watermelon

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , лак за нокти, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

5 необичайни бюти трика

Странни са, дори малко налудничави, но са уникални и много ефективни...